Sivatagból paradicsom videó

Tavaly bejártuk kameráinkkal a déli és az északi féltekét Kulturális Kreatívokat keresve. Rengeteg eddig még be nem mutatott anyag gyűlt össze stúdiónkban amelyek nem fértek be időhiány miatt a legutóbbi filmünkbe.

Kulturális kreatívoknak nevezte el Paul Ray amerikai szociológus és Sherry Ruth Anderson pszichológus azt az új társadalmi réteget és gondolkodásmódot, amely a hagyományos modernista versus konzervatív világszemlélet mellett mind komolyabb helyet követel magának az amerikai társadalomban.

Most elindítunk itt nektek egy sorozatot ahol farmerek, amerikai politikusok (volt kongresszusi képviselők) tudósok, orvosok stb. fogják bemutatni sikereiket, bukásaikat tapasztalataikat.

A filmsorozatunk darabjai rövidek lesznek és szabadon megoszthatók mindenki számára a neten.

Hogy pontosan milyen jellegű lélekemelő rövid filmeket fogunk mostantól rendszeresen megosztani veletek erre álljon itt egy példa klipp Afrikából a zseniális egyiptomi barátainktól akik már 40 éve alakítják át a sivatagot virágzó édenkertté… Ők is a nulláról kezdték (ahogy mi is) 🙂 Ha valaki támogatni szeretné további munkáinkat egy kis jó szóval vagy adománnyal, ide írhat nekünk: fogelmedia@me.com

Mindenkit szeretettel üdvözöl Fogel Frigyes es a KK Csapat




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük