Egészség asztrológiája + videó

Egészség – szellemi szint

Ez egy harmonikus állapot, melyben nem zárok ki senkit, semmit. Mindent elfogadok úgy, ahogyan van. Ez van állapot. Ez nem beletörődést, hanem a valóság elfogadását jelenti. A valóság elfogadása után következik a megkülönböztető értelem használata, ami a dolgok felosztását, dobozolását jelenti. Ő a testi jobb oldal, az agy számítógépének bal féltekéje. A megkülönböztető értelem csoportosít, részekre bontja az egységes világot. Nem ítélkezik, hanem feloszt és lát. Ez van állapot. 

Intuíció

A szellemi szint másik oldala az intuíciónak való nyitottság, ami finom fuvallat szerinti érzetekben engedi be a szellemi természetű ismeretszerzés különös formáját. A megkülönböztető értelemnek itt is kulcsszerepe van! Tudnia kell megkülönböztetni az ösztönből fakadó érzeteket a szellemi intuíciótól. Az ösztöni elfojtott érzelmek erős testi tünetekkel törnek elő. Mély öröm vagy bánat érzetével járnak. A szellemi intuíció könnyed, semleges természetű, nem kötődik érzelmekhez, viszont gyakran képekben jelenik meg. Ez a test bal oldala, az agy jobb féltekéje.

Kép

Ilyen képek a fenti ábrán is találhatók. A képi megjelenés mindig a test bal oldalának, agy jobb féltekéjének az aktivitását jelzi. Akinek van képzelete, elképzelése képes lesz az életét megújítani, az egészség irányába elmozdítani. A megkülönböztető értelem és az intuíció egyensúlyát egy erős belső szellemi figyelem képes egyensúlyba hozni.

Vagyis, ha sokat képzelődünk, ami nem nyilvánul meg tettekben féloldalas életet élünk. Ha sokat dobozolunk, felosztunk, elemzünk, aminek eredménye nem jelentkezik tettekben, akkor szintén féloldalas az életünk. Mindig, mindent támogassunk és erősítsünk, soha ne gyengítsünk semmit sem! A gyengébb oldal esősítésével kerülünk az egészség harmóniájába.

A videóban védikus szempontból kibővített intuícióértelmezés  hallható és látható. Nem könnyű!

 




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük