Új év – 2020 a gyökeres változás első éve

Az asztrológiában a valódi új év mindig a tavasz első napján, a Nap évi pályája során a Kos jegybe lépés pillanatával kezdődik. Ez 2020. 03.20-án 4 óra 50 perckor történik meg.

A 2020. január 1-e, nulla órakor a Bak jegyben öt bolygó áll: A Nap és Merkúr a két személyes bolygó.  A Szaturnusz  és Jupiter a két sorsjelölő égitest. A Plútó a fejlődés motorja. 

A Szaturnusz sorosan együttáll a nehezen megélhető kisbolygóval, az alvilág urával, a Plútóval. A két bolygó együttállása a gyökeres változás szükségét mutatja. Minden világméretű esemény egy mély változás érdekében történik az elkövetkező két év alatt. A Plútó bolygó Bak jegybe történő belépése bevezette ezt az eseményt, de az erre való konkrét felkészülés 2020. évben elkezdődik. 

 

A fenti öt bolygó együttállása a Bak jegyében a képlet alsó részében történik, ami a “nem látható”, nem nyilvános, rejtett része az asztrológiai képletnek. A világeseménybeli átalakulás 2020-ban a színfalak mögött elkezdődik.

Az egyszerű emberek csak az események megtörténtének lehetnek tanúi, és abból következtethetnek a hatalmasságok által elindított folyamatokra. A folyamatok soha nem spontán alakulnak ki. Befolyásos csoportok stratégiai együttműködése irányítja a folyamatokat, eseményeket. A Hírvivő Merkúr egy kedvező kapcsolatban áll az Uránusz feltalálói bolygóval, ezért zseniális megérzéssel, intuícióval következtethetünk a befolyásos csoportok stratégiáira.

A január hónapban van olyan csillagállás, amit nem lehet eleget említeni, ez pedig a január 12-én pontos Szaturnusz Plútó együttállás a Bak jegyében. Nagyon kemény állás ez, mert a szigorú, koncentrált erejű Bak jegy minden energiát besűrít magába. Ez a fent említett gyökeres változás szükségét jelzi.

Robbanásszerű változásokra számíthatunk.

A Szaturnusz elindít egy folyamatot, amit a Plútó lendkerékszerű ereje továbblendít egészen addig, míg az a Bak jegyében áll. Ez a váltás 2024. januárjában következik be. Az erősűrítés, energiasűrítés életvitelszerű szüksége vonatkozik a hétköznapi emberekre is.

 

A tékozlás és szórakozás helyett a képességek, tehetségek, erőforrások összegyűjtésére, azok erősítésére hívja fel a figyelmünket ez az asztrológiai állás!

 

A jövő év másik, talán még a fentinél is húsba vágóbb eseménye az év végi, 2020. december 23-án bekövetkező csillagállás, a Jupiter és Szaturnusz pontos együttállása a Vízöntő jegyében. 

Ilyen csillagállás vezette annak idején a keleti bölcseket Jézus születésének helyére. 8oo éve állt ezelőtt együtt a Vízöntő jegyben. Amikor együttálltak bármelyik jegyben, mindig valamilyen fontos korszakváltozás indult el. Elképzelhető, hogy a sokat emlegetett Vízöntő korszak indul el a mély szellemi változás jegyében. A Vízöntő jegyre jellemző a szolidaritás, együttérzés a többi emberrel. A Vízöntő szellemiségében nincsenek alá-fölé rendeltségek. Mindenki saját helyén, egyenrangúan, csapatszellemben, önmagából a legtöbbet kihozva él és tevékenykedik, gazdagítva az egész csoportot.

Kívánjuk azt, hogy a jövő év ezt a szellemiséget hozza el számunkra!

 

Kalo Jenő asztrológus részletesen elmondja a lenti videóban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük