A Nap belép a Szűz jegybe

2024.08.22.-én, 16 óra 56 perckor a Nap belép a Szűz jegybe.

A keleti égbolton felkelő jegy a Bak, ami az elkövetkező egy hónapos időszak ALAPJA.

A Bak jegy céltudatos, kezdeményező (kardinális) összpontosító erővel rendelkezik, képes a határok és szabályok betartására. Ilyen tulajdonságot érdemes magunkból kihoznunk, felhasználnunk az elkövetkező egy hónap alatt.

Az égi erők mintázata a fenti erényeket kevésbé követi, mert a Bak jegy uralkodó bolygója, a Szaturnusz a változó jegyű, bizonytalan Halak jegyen áll, feszült kapcsolatban az örömet, harmóniát kifejező Vénusszal, gátló viszonyban a kitágulást, szerencsét mutató Jupiterrel.

Így ellent kell tartanunk a megjelenő KÁOSZNAK, ZAVARNAK, MÉRGEZŐ KAPCSOLATOKNAK, ÉS RENDET ÉS HARMÓNIÁT TEREMTSÜNK TUDATOSAN MAGUNK KÖRÜL.

Az örökösen változó, rendetlenséget -lehetőleg- ne kövesse bennünk IDEGBAJ. A Nap és az Uránusz között lévő gátló állás sok hirtelen változást hoz a mindennapokba.

A bolygók nem okoznak semmit, csak jelzik a külvilágban és magunkban lévő erőket és állapotokat!

Azt érezhetjük, hogy a VILÁGBAN AZ ESZTELENSÉG, MEGGONDOLATLANSÁG AZ ELMEBETEGSÉG SZINTJÉIG FOKOZÓDIK. NINCS REND ÉS BIZTONSÁG.

Ez a helyzet tréning számunkra a nyugalom elérésére a legnagyobb zűrzavar közepette is. A Szűz jegy egyik feladata a VÁLOGATÁS.  Gyakoroljuk a számunkra jó és rossz elkülönítését egymástól. Adjunk energiát a jónak, ami azonos a természetessel!!!

Menjünk ki minél többet a természetbe, ahol megfigyelhetjük a jelenségeket. Egy nagyvárosban csak a súlyos nehézségi erők működnek. A spirituális és természeti erők eléréséhez tisztítani érdemes az energiákat.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük