Korszakváltás a szellemiségben – húsz évig tartó átalakulás

2023. 03. 23-án 13 óra 15 perckor a Plútó a Vízöntő jegybe lép.

Mi történt a 245 évvel ezelőtti Plútó Vízöntő jegybe lépése környékén?

  • FÜGGETLENSÉGI NYILATKOZAT. 1776. július 4-én a Kontinentális kongresszus elfogadta a tizenhárom gyarmatnak a Brit Birodalomtól való függetlenségét kimondó Lee-határozatot.
  • Az Illuminátus rendet, más néven bajor illuminátusok titkos társaságát, 1776. május 1-jén Adam Weishaupt ingolstadti filozófus, az egyházjog professzora alapította. EZZEL ELKEZDŐDÖTT A FELVILÁGOSODÁS KORSZAKA
  • FRANCIA FORRADALOM. Szabadság- Egyenlőség- Testvériség. Noha sok tekintetben KORÁBBAN ELKEZDŐDÖTT , a kezdődátumnak általánosan 1789. július 14-ét tekintjük, amikor a feldühödött párizsiak elfoglalták a Bastille börtönét.

Köztudott, hogy a liberalizmus alapjául szolgáló értékrend indult el hódító útjára a Plútó bolygó-hasonlat legutóbbi Vízöntő jegybe lépésekor.

A Plútó hasonlati jelentése: hatalom, rejtett, titkos erő, tudattalan, a föld mélyének kincsei, alvilági erők,  alapvető, GYÖKERES VÁLTOZÁS.

A Vízöntő jegy levegős, vagyis szellemi jegy, melynek szellemiségére a mellérendelt szerepek, hierarchia-ellenesség, közösségi összefogás jellemző. Ismeri a szabályokat és a jogokat a Vízöntő ember, de öntörvényű módon felrúgja azt, hiszen úgy véli túlhaladott az élet rajta.

Ilyen, minden elavult szokást felrúgó időszak kezdődik hamarosan, ami húsz évig tartó változási folyamat.

A jegy ura a keretet, határokat, koncentrációt, szűkülést mutató Szaturnusz, kiegészítője a megvilágosodást is jelentő Uránusz. Mindig hirtelen változás lehetőségét mutatja.

A Plútó a Vízöntő jegyében jelentése: a hatalommal bíró, rejtett erő új gyökeres szellemi változást hoz. Ez nem feltétlenül emberi erő, vagy emberek csoportja! Korszakváltás a szellemiségben alakítja át a gondolkodásunkat, melynek alapján új életmód alakul ki és indul el világhódító útjára.

Asztrológia iránt érdeklődőknek: Oroszlán Aszcendens, Kos Mc, = Tűz kereszt. A Nap, a Merkúr, a Jupiter és a Hold is a Kos jegyben áll. Nevezhetjük ezt tűzzel keresztelésnek is. Tehát, a kezdetek indító erejének nagy szerepe lesz az átalakulásban. Ez főleg a szellemi téren lesz nagyon erős, mivel a Kos jegy ura, a Mars a szellemi és kapcsolati Ikrek jegyben áll. A Földet, talán Földanyát képviselő Bika jegyben, uralomban áll a jegy ura, a Vénusz. A Bikában áll a Vízöntő kiegészítője, az Uránusz is. Az anyagban és az anyagiakban nagy változás várható, akár hirtelen is. Az akarat, Mars bizonytalansága mellett (Mars-Neptunusz, Nap kvadrát) lesz egy fókuszpont a Mars- Szaturnusz (tág trigon) között, ami segíti az emberek egymásra találását, összetartozás érzését. A segítés és egységélmény érzete erősödik, mivel a Halak Szaturnusz ura, a Jupiter is Kosban áll.

 Nem lesz világvége, mint amivel egyesek ijesztgetnek, csak egy nagy szellemi átalakulás lesz. Minden jelenlegi tény azt mutatja, hogy  FÖLDANYÁT, MINT ÉLŐ RENDSZERT PÁRFOGÁSBA VESSZÜK, AMIVEL A JÖVŐNKET IS MEGVÉDJÜK.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük