A Nap belép a Skorpió jegybe – Fecseg a felszín, hallgat a mély

2024. október 23-án, 0 óra 15 perckor a Nap a Skorpió jegybe lép.

A Skorpió jegy lényege: mélység, kincses barlang, hatalom, gyökeres változás, szélsőség.

Mivel fix jegyről van szó, ezért a Skorpió szülöttek (Nap, Hold, Aszcendens) kitartóak minden tekintettben. Ez munkában, érzelmekben, gondolkodásban is értendő. A felszínes csevegés nem jellemzőek rájuk, gyakran túlzottan őszinték, amivel megbánthatnak embereket. Gyakran találkozhatunk velük a kutató és pszichológusi munkáknál, a titkosszolgálatok és rendőrség kötelékében.

Figyelmük a mélységre, titkos tartalmak felfedezésére irányul.

A Nap Skorpió jegybe való belépésének pillanatában a keleti égbolton az Oroszlán jegy van felkelőben, ami az egyhónapos időszak alapja. Az Oroszlán lényege a tudatosság, láthatóság, ezért sok nyilvánosság elött láthatatlan történés a felszínre kerülhet és közismertté válik.

Egyéni életben is érdemes a felszín alatt lappangó tartalmakat felhozni és nyilvánossá tenni. Ez lehet belső munka, a tehetségeink (kincses barlang) megmutatása, és lehet belső démonaink (félelmek, hatalmi játszmák, gyűlöletek stb.)  felszínre hozása. Ezt  meg kell neveznünk, majd el kell elengednünk. Sokat könnyíthetünk vele az érzelmi állapotunkon, ami segít a mindennapi életünkben.

A Skorpió jegy egyik bolygóhasonlata a Plútó (alvilág istene) az örökké változó égi színpadon november 19-ig még a Bak jegyében tartózkodik, hogy utána 20 évig a Vízöntő jegyben vonulva teljesen átalakítsa globális és egyéni életünket.

Szellemi változás kezdődik, ami 250 évente teljesen átalakítja a gondolkodásunkat. Ez a folyamat 20 évig tart, majd önműködően tovább folyik a 20 év alatt kialakított úton.

A szűk egy hónap alatt még rendezhetjük magunkban a változásra való felkészülés menetrendjét, előkészülhetünk a nagy változásra. Ezért érdemes a tehetségeinket felszínre hozni, a minket károsító démonainkat elengednünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük