A Nap a Nyilas jegyébe lép

2022. 11. 22-én, 9:21-kor a Nap a Nyilas jegybe lép.

A keleten felkelő csillagjegy ebben a pillanatban szintén a Nyilas jegy. Ez az ún. dupla Nyilas állás.

Az elkövetkező egy hónap erősen a Nyilas jegy hasonlatában telhet el, ha erre irányítjuk a figyelmünket, tudatunkat. A Nyilas jegy ideje alatt született ember szereti a tágasságot, nagy lehetőségeket is keresi az életében. Igazságszerető, fontos számára a hit, ami nem feltétlenül istenhit. A spirituális, lelki élményeknek adjunk helyett ebben az időszakban! Ilyen hozzáállással éljük a mostani életünket!

A Nyilas jegy uralkodó bolygója a Jupiter hasonlat, aminek a lényege a növekedés, tágulás. Ő most a Halak jegyben tartózkodik, melynek lényege az egység érzése,

a Te is Én vagyok egységtudata, a feltétlen szeretet elfogadása.

Erősen lelki, spirituális időszak következik, ha jól és kedvezően szeretnénk megélni az elkövetkező egy hónapot, akkor ez kerüljön az életünk középpontjába. Ha másként teszünk a mindennapjaink káoszosak lesznek, tele  kapcsolati harccal, rossz végeredménnyel. (Mars- Neptunusz Kvadrát)

Az elkövetkező egy hónap alatt helyesen tesszük, ha kinyitjuk magunkat az új dolgok irányába, befogadjunk magunkba más nézőpontokat, hogy több oldalról lássuk meg az igazi valóságot. Kerüljünk minden olyan dolgot, ami beszűkíti a látásmódunkat! Ilyen a politikai pártok szekér-táborainak harca, amivel más hitek létezését elvetjük, amivel saját buborékunkban élésünket növeljük. Ez is növekedés, de lelki, gondolati elszigeteltséget hoz.

Ha tehetjük, feltétlenül lépjünk ki időnként a mindennapi taposómalomból és csendesedjünk el, lazuljunk, meditáljunk, révüljünk!

A Nap Nyilas jegybe való belépésének pillanatában a lelkiséget is kifejező Hold a Skorpió jegyben tartózkodik. A Skorpióhoz jegyhez tartozó lebontás és elengedés gyakorlása is jótékony feladatunk lehet. Sérelmeinket, bosszúságainkat érdemes most elengedni, figyelmünket jó, épülést hozó dolgokra irányítani.

Most van (2020 óta) az átalakulás ideje, alapvető változtatások megtétele! Egy gyökeres változásban van az emberiség, amit Paradigmaváltásnak hívják. A paradigma öntőformát jelent. Egész életünk formálódik újjá. Ennek az újjáformálódó élet káosz részét éljük most. A káosz után majd minden újrarendeződik.

Gondolkodási, tevékenységbeli, életmódbeli változtatás az egész globális emberiséget kényszeríti. Aki nem teszi önként, a Sors fogja kényszeríteni rá.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük