Teljes holdfogyatkozás

2022. 11.08-án 12: 02 perckor lesz teljes holdfogyatkozás, mikor a telihold alatt a föld árnyéka eltakarja a holdat. 

Asztrológiai állások erősen feszültek lesznek. A bolygók, jegyek semmit sem okoznak, csak földről nézve őket, és haladásukat figyelve következtethetünk a naprendszerben lévő erők mozgására, egymáshoz való kapcsolataira.

Ők sajátos erőket képviselnek, melyeket többezeréves tapasztalat gyűjtötte csokorba. A planétákat mozgató erők minősége bennünk emberekben is ugyanolyan erőket képviselnek.

A Nap, mely a tudatosság és a mindenkori vezetők szimbóluma a Skorpió jegyben együttáll a Merkúrral, ami a közvetítők hasonlata. Társadalmi eseményekre vetítve: erős médián keresztüli nyomásgyakorlásra számíthatunk. A Skorpióban álló Merkúr nem csacsog és pletykál, hanem erőket mozgósít, mivel a jegy uralkodója a Mars, társuralkodója a Plútó tömegereje. Ez utóbbi a mesefilm „jedi-ereje”. Telihold ideje alatt a Nap szimbolizálta vezetők és a Hold szimbolizálta Nép között erős feszültség van.

A Nappal még együttáll – a tűréshatáron belül – a Skorpió Vénusz, ami a vezetők részéről való feszültség alaptermészetét is megmutatja. Ez az anyagi vagyon, földön és földben lévő kincsek.

A Hold a kedves, langymeleg kellemességet szerető Bika jegyében áll EGYÜTT A FORRADALMI URÁNUSSZAL, ezért kellemességre a közeljövőben ne is számítsunk! Az asztrológiai hagyomány a Nap és Holdfogyatkozásnak hosszú ideig tartó jelentőséget ad. Amilyenek az állások az időpillanatban, olyan lesz ez elkövetkező időszak.

Ahány óráig tart a holdfogyatkozás, annyi hónapig tartanak az időpillanat által jelzett erőhatások.

Mind a Nap- Merkúr- Vénusz együttállás, mind a Hold- Uránusz együttállás gátlást mutató derékszögben áll a Vízöntő forradalmi jegyében lévő Szaturnusz bolygóval. Ő a Sors-bolygó, a határ kijelölője, a keretek, szerkezetek meghatározója. Mondása: eddig és ne tovább!  Bármilyen megosztottság mind a két felét mérsékletre inti. Az indulatok feszülnek, kitörni nem tudnak. A Mars bolygó Ikrek jegyben állva szócsatákra, közlekedésbeli harcokra számíthatunk. A KÖZLEKEDÉSBEN DEFENZÍV VEZETÉS SZÜKSÉGES!

Földmozgások, vulkántevékenységek erősödhetnek, cunami, szélvihar (tájfun, forgószelek stb.) szaporodhatnak.

Érdekes dolog, hogy az Egyesült Államokban ezen a napon lesznek a félidős választások, mikor az Alsóházban és a Szenátusban lehetnek változások. Az USA-ban jelenleg „hideg polgárháborús” helyzet van a két párt szavazói között. Összecsapások várhatóak. A harcias Mars ekkor feszült kapcsolatban áll az elfogadó szeretet hasonlatával, a Neptunusszal. Az utóbbi hiányában, zavar, káosz, bizonytalanság is várható, melynek kimenetele a „bármi lehet” helyzet, mert a racionális részünk nem működik. A zavarosban halászat biztosan lesz, csalások, megtévesztések, ködösítések stb. Az igazság senkit sem érdekel. A Nap egy távoli derékszögben áll a Jupiter ítélő erejétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük