Napforduló- a Nap a Rák jegybe lép

2024. 05. 20-án, 22 óra 51 perckor a Nap belép a Rák jegybe.

Nem könnyű egy hónapunk lesz, mert a belépés pillanatában felkelő jegy a VÍZÖNTŐ, ami képes minden meglévő RENDET, SZABÁLYT felrúgni. Ez várható az elkövetkező egy hónapra, amely tovagyűrűző hatása miatt kiterjed életünk minden területére. A rend és szabály hasonlata, a SZATURNUSZ  a bizonytalan HALAK jegyében áll. A Nap -Neptunusz kvadrát jelzése szerint, viszonylagos rend káosszá, anarchiává változik.

Az eddigi életünket meghatározó alapvető formák – mint liberális demokrácia (pl. szabadságjogok) megbillennek a nyugatias országokban is. Egyre jobban, egy meghatározhatatlan központi hatalom (óriásvállalatok egyesülése) veszi át az irányítást, már a látszatra sem adva. Elég sok tiltakozás, harc várható, főleg szóban, mert a Vízöntő szellemi jegye és a változó, tüzes Nyilas jegy (MC) találkozik és „habosított”, parttalan viták özöne várható. Az ÉRDEKEK ÁLLNAK a középpontban, ami főleg gazdasági és geopolitikai jellegűek. A globalizmus eszméje láthatóan megáll és visszaszorul.

Mit tehet a hétköznapi ember ilyenkor?

Mivel a bolygó-hasonlatok a belépés pillanatában nagyrészt az éjszakai oldalon állnak, ezért magunkba nézve, a SAJÁT, BELSŐ MEGÉRZÉSÜNKRE HALLGASSUNK. A háttérből irányító gazdasági hatalom, amelynek ereje fogva tartja az országok vezetőit is,

veszekedésre, megosztódásra, törésvonalak kialakítására késztet.

Álljunk ellent ennek a nyomásnak! (Plútó- Jupiter trigon) Gondolkodásunk alapvető átalakításának van itt az ideje. Próbáljuk meg a józan észre, belső megérzéseinkre hallgatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük