A Nap belép a Bika jegyébe

2022. április 20-ám 4 óra 25 perckor a Nap a Bika jegybe lépett. A Bika jellemzője a földi és fizikai élet öröme. Érdemes most sűrű kapcsolatba lépni a természettel, kétkezi munkával, kézimunkával, testépítéssel, örömteli főzéssel. Testápolással, érzéki örömök elérésével is megélhetjük jól a Bika jegy sajátosságait. Hozzátartoznak a pénzügyeink, azok gyűjtése, amire most fokozottan érdemes figyelni.

A Bika jegybe lépéskor keleten felkelő csillagjegy a Halak, ahol égitest-hasonlatok csoportosulása figyelhető meg. A Halak jegy jó megélése az egységélmény, minden élőlénnyel egyek vagyunk érzése. A Halak érzelmi jegy, ahol most négy bolygóhasonlat áll. A Vénusz áll pont keleten, együtt az Aszcendenssel. Ez a Bika jegy uralkodó bolygója. A Halak Vénusz ingadozó az örömök elfogadásában, gyakran kerülhet érzelmi kibillenésbe az ekkor született ember. Ez hangulatingadozás szélsőségeit is mutathatja, nyomott hangulattól egészen az elfogadó örömig. Különösen azért lehetséges ez, mert az érzelmeket, hangulatokat mutató Holddal feszült kapcsolatban áll a Vénusz.

A másik bolygó, amely a Halakban áll, a Mars. Itt bizonytalanná válik az akarat és a cselekvés indítása. „Tojózós-effektus” állhat elő bennünk, mikor nem tudunk dönteni.

A mostani időszak nem alkalmas szerződéskötésekre, hosszútávú, komoly döntésekre! Ha tehetjük, várjunk vele másfél hónapot.

Mivel az időre felállított horoszkóp első házában, a saját jegyében áll a Halak két hasonlata, a Jupiter és a Neptunusz, ezért tömeges gyűlölet esetén káosz, zavarodottság, bizonytalan döntések tömkelege várható. Egyik döntésünket a másik pillanatban megváltoztathatjuk, minden valós indok nélkül. Ilyen pl. Ukrajna tűzszünethez való hozzáállása is.

A jó hír a sok bajban a Vénusz és a Merkúr jó kapcsolata, ami az emberekben meglévő béke és harmóniára való törekvését mutatja. A jó, szép és harmonikus dolgok teremtésének vágya a vezetőinkhez is eljutva késztetik őket a harcok befejezésére, kiegyezésre.

Életünk körülményei a Szent György havában is folyamatosan változnak, amihez meg kell tanulnunk alkalmazkodni. El kell felejtenünk a régi szokásainkat és reagálásunkat, tetteinket mindig az adott körülményekhez kell igazítanunk. Az ÚJFAJTA HARMÓNIA teremtése (Vénusz- Uránusz) megvalósulhat egy új pénzügyi és gazdasági stratégiánk kialakítása során, egyéni és közösségi szinten is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük