A Nap a kapcsolatokat szerető Ikrek jegybe lépett -kibillenésből harmóniába

2020. 05. 20-án 14:50-kor a Nap belépett az Ikrek jegyébe. A belépés pillanatában a keleti égbolton a Mérleg jegy kelt fel, ami az időpont Aszcendense. Az elkövetkező egy hónap alapszíne az életünk képzetetbeli festményén a rózsaszín lesz, ami a Mérleg sajátja. A festményünkön az Ikrek pajkosan fickándozik, és égkék vonalakat húz. Az Ikrek bolygóistene a Merkúr. Az Ikrek jegyű ember – jó esetben – tele van kíváncsisággal, tudásszomjjal, érdeklődő, nyitott típus. Nem szívesen köti le magát bárhol, mert hívja az ismeretlenség, újdonság. Jó médiaszakember válhat belőle, ha megtanulja a mértéket és a fegyelmet, határokat, felelősséget. Ez mind a Szaturnusz bolygó jó tulajdonságai.

A jelenlegi csillagállásokban a Merkúr gátolt fényszögben áll a Neptunusz bolygóval, ami mutatja, hogy az ekkor született Ikrek emberek fecsegővé, zavaros beszédűvé válhatnak. A születési képletükben lévő gátolt Merkúrú emberek zavaros, káoszos viselkedésre lehetnek hajlamosak. Neveléssel minden kijavítható, mert a hajlam csak addig él, míg kedvező módon, sorozatos, BEIDEGZETT viselkedéssel ki nem javítjuk azt. Az idegrendszer is a Merkúr területe. Annak minden zavara, jó működése hozzá tartozik.

Az elkövetkező egy hónap a kibillent állapotról a harmóniába való átmenet időszaka lesz. A csillagállások nem kedveznek a harmóniának, mert a Vénusz, harmónia bolygója is zavart kapcsolatban van a Neptunusszal. Tudatosan kell mindent tenni! Addig van esélye a lehetséges kibillenésnek, míg önmagunkban és környezetünkben rendet nem teremtünk.

A Nap a rendet szerető Szaturnusszal harmonikus kapcsolatban van, ezért tudatos és racionális viselkedéssel sokat javíthatunk a helyzetünkön, ha egzisztenciális bajunk keletkezett. A félelem és a pánik eluralkodhat rajtunk, amit az élet iránti (Teremtő) bizalommal feloldhatunk önmagunkban. Az Ikrek szemlélet is üzeni: AMI JÖTT ELMÚLIK.

A Merkúr a utak és kereskedők, spirituális úton járók isteni hasonlata. A mostani állás segítségével HATALMAT SZEREZHETÜNK ÖNMAGUNK ÉLETE FELETT.

Minden váratlan esemény a javunkat szolgálja, ha figyelünk a felmerülő problémák ÚJSZERŰ megoldására. A mostani világ a régiből való KIMOZDULÁS IRÁNYÁBA HALAD. Nem lehet a régi módon reagálni a felmerülő feladatokra, mert annak ideje végérvényesen lezárult.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük