Új irányvonal az életünkben – új gazdaság, életmód, gondolkodás, érzelmek

2018. 03. 15.-én az Uránusz a Bika jegybe lépett, majd egy kis idő múlva hátrálva visszament a Kosba, mert még volt egy kis harcias feladata. Ez a feladat a jelenlegi globális életünk bajaira való figyelemfelkeltés harcias eszközökkel.

Ilyen látható baj az emberek közötti anyagi és hatalmi különbség egyre növekvő ténye, ami haragot, elégedetlenséget, lázadást szült. Ilyen a francia sárga-mellényesek tüntetései, a nagyhatalmak területi vitái, amelyek újabb fegyverkezésbe vezettek.

2011 és 2018 között az Uránusz a Kos jegyében járt. Olyan hét év van mögöttünk, amely, valljuk be, teli volt fordulatokkal. Nem csak univerzális, de egyéni szinten is. Enyhe cunamiként jellemezhetjük. Az Uránusz egy olyan ember által nehezen élhető energia, amely kilök minket a megszokott kerékvágásból, komfortzónánkból és jó esetben túléljük a változást. 

2019. 03. 06.-án az Uránusz direktbe kapcsolt, és 7-8 évig  a Bika jegyében jelzi az egyensúly iránti igényünket. Globális szinten eljutottunk a szélsőséges viszonyok széléig, ahonnan már a

pusztulás vagy az egyensúly a két választási lehetőség.

A Plútó a Bak jegyében állva jelzi, hogy kevesek hatalomkoncentrációja elviselhetetlenné vált a többség számára. A fogyasztói világ kábulatában is sokan látják a veszedelmet, amit az éghajlati és időjárási anomáliák érezhetően jeleznek. Az Uránusz jelképe az elektromosságnak is. A tavasz eleji zivatarok, nálunk szokatlan szupercellák is mutatják az elektromos feszültség magas fokát.

 

Különleges időszak elé nézünk globálisan.

 

A március 6.-ai Nap- Neptunusz együttállás azt mutatja, hogy a globális elit vagy elkezd gyengülni, vagy különleges megérzéseiket felhasználva elkezdi átalakítani az Új világrend elképzeléseit. Ennek hiányában a felborult egyensúly helyreállítása érdekében a hatalmas tömegek kezdenek el lázadni és kisebb csoportok olyan alternatív társadalmakat alakítanak ki, ahol az emberek közötti különbség kicsi. Volt már ilyen elképzelés és gyakorlat, de azt felülről vezényelték le, nem az emberek lelkéből származott.

 

 

Az Uránusz direktbe való indulásának pillanatában a Nap-Neptunusz együttállás egy kedvezően harmonikus állásban volt a Bika Marssal és a Bak Szaturnusszal. Így a közös harmóniateremtés akarata és célja minden normális (nem elkábult) ember számára látható és elfogadható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük