Sorsesemények – Jupiter belép a Halak jegybe

 

2021. 05. 14.-én, 0 óra 36 percben a Jupiter belép a Halak jegybe. A JUPITER A TÁGULÁS, NÖVEKEDÉS szimbóluma, ahol tartózkodik ott mindent megnövel, felnagyít.  Az asztrológiai körmozgás első jegye a Kos, amely a kezdetet szimbolizálja. Ekkor az energiák összesűrűsödnek és elemi erővel, tüzes módon kitörnek. 

A körmozgás utolsó jegye a Halak, melyben az energiák szétáradnak, elsimulnak, feloldódnak. Ő testesíti meg a befejezést, a véget. Az egységet, egyesülést jeleníti meg.

Aki Halak jegyben született, lehetősége van az egységállapot megélésére.

A jelenlegi globális világban az egységet és egyesülést PERVERZ MÓDON a világjárvány módján és útján éljük meg. Ő a félelemalapú, fizikai szintű egyesülés, melynek oka a globális világ embertömegeinek ártalmas életmódja és gondolkodás módja. Alapja: a KIHASZNÁLÁS. Kihasználjuk a föld természeti kincseit, állatokat, növényeket, ásványi kincseket és az EMBEREK EGYMÁST. Elfogyasztjuk azokat és szemétraktárként visszaadjuk a földnek. A természet már nehezen képes őket átalakítani, mert többnyire természetellenes anyagokat tartalmaz. Gyakorlatilag ÖNMÉRGEZÉS állapotába kerültünk, melynek biológiai kifejezője, jelzője a VÍRUS.

A Jupiter a Halakba május 14-én belép, majd július 28-án visszalép egy időre a Vízöntő jegyébe, ahol folytatja a változás folyamatát. December végén újra belép a Halakba, ahonnan egyenesen folytatja az útját.

A Jupiter Halak jegyben való tartózkodása alatt lehetőség van egy olyan ÚJ KOLLEKTÍV TUDAT kialakítására, amely életmódunkat átalakítja a kihasználó gondolkodástól az együttműködőre.

A Halak egységélménye gyakorlatban azt jelenti, hogy tudatosul bennünk a közös felelősség az életterünk iránt. Belátjuk, hogy a másik ember is ugyanolyan fontos, mint én magam, ugyanaz a szellemi energia él a másik emberben, mint bennem. Ez EGYSÉGTUDAT, EGYSÉGÉLMÉNY.

Kényszerítő erők sokasága jelenik meg az életünkben, amely a tudatállapotunk miatt lesz jelen. Először harcolunk minden élő ellen: mérgezünk, sugarazunk, elkülönülünk, ami a zavart és a káoszt erősíteni fogja a Halak Jupiter idején. Nagyon sokan rá fognak jönni, hogy a materialista megoldások nem vezetnek semmi jóra. Az EGYSÉGESÜLÉST szellemi szinten kell megélnünk és gyakorlatban cselekednünk. A Halak jótékony ideje akkor érkezik el, mikor A HARCOK ELCSENDESÜLNEK. Jelenleg még a félelem és a harcok korát éljük.

Minden embernek egyénileg kell a fenti módon átalakulnia. NINCS KOLLEKTÍV MEGVÁLTÁS! A Vízöntő korszakba csak egyéni felelősséggel léphetünk bele.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük