A Nap belép a Halak jegybe- megérzések, üzenetek vétele

2019. 09. 19. 0 óra 04 perckor a Nap belép a Halak jegyébe.

„Hagyományosan két ellentétes irányba úszó hallal szokták ábrázolni, melyeket egy fonal mégis összeköt. Ezek az emberek kettős természetét képviselik, a fizikai látható lényét és a rejtett valóságot, ami a testi érzékelhetőség mögött létezik. Mindkettőnek van saját célja, melyet el akar érni, de ez a két cél irányában különböző. A Halak szülött úgy érzi, mintha két különböző irányba löknék egyszerre, s ez a belső késztetés különösképpen tudatalatti lényében van így. Alapvetően ösztönösen beleérző, megérző és szétáradó. Hangulata a lelkesültség és a depresszió végletei között ingadozik, A vízhez hasonlóan mindent visszatükröz és úgy alakul, ahogyan a víz felveszi a tartály alakját. Ez abban vehető észre, ahogy másoktól függ, ahogy mások támogatására szorul. A jegy legjobb képviselőinek képessége egy olyan nagymértékű fogékonyság, mely racionális ésszel nem magyarázható forrásokból merít. Bár ennek a képességének csak akkor veheti hasznát, ha előbb szellemét, értelmét eléggé képezte. Minden művészeti ág képviselője tudja, mert megtapasztalta, hogy legjobb alkotásait az inspiráció pillanataiban készítette.”

http://www.webujsag.kibernet.hu/

Jelenleg a Halak uralkodó bolygója, a Jupiter a saját jegyében, a Nyilasban áll, ami felerősíti, tüzes energiával tölti meg a Halak lágyságát.

Telihold

A Jupiter a telihold pillanatában egy minden lehetőséget megvalósító kapcsolatban van a Holddal, ezért 2019.02. 19-én meditáció alatti, álom alatti üzeneteket vegyünk komolyan. 

Belső vezetőnk üzen általa.

Ezt erősíti a közvetítés bolygó-hasonlata, a Merkúr együttállása a Neptunusszal a Halak jegyében. Neptunusz az érzékszervek általi érzékelésen túli „hatodik érzék”.

Szabályok, keretek, felségterületek

Az üzeneteket használjuk fel a pörgések, idegességek lecsillapítására, bosszúságok, haragok, sértődések elengedésére. Tartsuk be a szabályokat! Ne avatkozzunk be -kérés nélkül – mások belső ügyeibe!!! Törekedjünk belső harmónia elérésére, akkor ez most létrejöhet.

Ideje van a változásnak, belső vezetőnkre hallgatásnak, intuíciós képességünk fejlesztésének! Éljünk ezzel a nagy lehetőséggel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük