A Nap belép az Oroszlán jegybe

2021. 07. 22-én 16 óra 27 perckor a Nap éves ciklusa során belép az Oroszlán jegybe.

Milyen az Oroszlán hasonlat tulajdonsága?

Önálló, lételeme önmaga kiteljesítése. Szereti a méltóságteljes dolgokat, alá-fölérendeltségek létében hisz. Nagyvonalú, ezért a részletek ritkán érdeklik. Ha a többi állás is erősíti, nagyon kreatív, képes nagyot alkotni. Az Oroszlán jegy uralkodóbolygója, a Nap. A természetben is a nap égitest uralkodik, bőségesen ontja éltető, vagy égető sugarait.

Az időpont pillanatában a keleti égbolton a tüzes-változó Nyilas jegy van felkelőben, ami meghatározza az elkövetkező egy hónap alapállapotát, alaphangulatát.

Időjárás változóan meleg lesz. Szellemi életben az IGAZSÁGKERESÉSE kerül a középpontba. Mivel a Nyilas jegy uralkodója, a Jupiter a Halakban áll, ezért a mostani világhelyzet áldozatainak a megsegítése lesz a legfontosabb központi téma. A Rák Merkúr is a bajba jutottakról (árvíz és válság-áldozatok) való gondoskodást segíti.

A Nap és a Jupiter között lévő tanító fényszög megmutatja kik és milyen szervezetek, országok segítik a rászorulókat. Hamarosan létrejövő Merkúr és Plútó közötti szembenállás láthatóvá teszi, mely tehetős, nagy hatalommal élő emberek, szervezetek adnak bőséges adományokat. A testvéri segítségnyújtásra ad lehetőséget a Merkúr- Neptunusz körött lévő harmonikus kapcsolat.

Ez a lehetőség július 28-ig fennáll, mikor a Halakban lévő Jupiter visszalép a Vízöntő jegyébe. Ekkor az elmaradó segítség káoszt teremt, ami átcsap elégedetlenségbe.

Július 29-én a még Oroszlánban álló Mars pontosan szemben fog állni az igazságosságot szerető Jupiterrel; követelni fogják az emberek a bőségben élők segítségnyújtását. A pattanásig feszült helyzetek kirobbanhatnak.

A korlátozásokat, amik újra elkezdődnek augusztus elején, egyre kevésbé képesek a tömegek tolerálni. Nap-Szaturnusz szembenállás.

A kirobbanó feszültség augusztus 6-7-én tetőzik. Ekkor sajnos újabb tűztermészetű természeti erők léphetnek károkozó működésbe. Az összefogás gyakorlatias megszervezése példamutatóan megvalósulhat. A baj összefogásra, bajtársi együttműködésre készteti az embereket, augusztus 11-én lesz legintenzívebb.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük