A Nap a Nyilas jegyébe lép – pénzügyi változások

2019. 11. 22. 15 óra 59 perckor a Nap a Nyilas jegyébe lép Budapestről nézve.

Ebben a percben a keleti égbolton az Ikrek csillagkép van felkelőben, annak is az első fokán áll. Az Ikrek jegyére a kíváncsiság, mozgékonyság a jellemző, amely a Merkúr bolygóhoz rendelt tulajdonságok.

A Nyilas változó, tágasságot szerető tüzes jegy. Nyughatatlan felfedező természetű, aki szereti az életben lévő nagy kalandokat. Egy hónapon keresztül hozzá kapcsolódik a Merkúr, annak kapcsolatot szerető, közlő lényével. Ez a Merkúr jelenleg a gőzösen forró Skorpió jegyben áll, ezért a Merkúr eredeti semleges hozzáállása az élet eseményeihez megváltozik, és szenvedélyes ismeretszerzési vággyá alakul.

Az elkövetkező egy hónap alatt a szenvedélyesség lesz a jellemző minden ember érzelmeiben. A Skorpió és Nyilas Napjegyűek különösen érintettek lesznek.

Az akarat és az érdekérvényesítés bolygója a Mars is a Skorpió jegyben áll, szemben a forradalmi megújulást mutató Uránusz bolygóval.

Akarjuk a gyökeres változást!

Különösen az anyagi világ kerül változás alá. Ennek egyik kifejezője a Pénzvilág. Harcok kezdődnek el egy új pénzügyi rendszer kialakításának érdekében. Ez a harc egy hónapon belül zártkörűen folyik, de hamarosan nyílttá válik és bomlani kezd annak egysége. Várható zavarodottság és káosz is, amit igyekeznek majd titkolni, hiszen a pénz nem több, mint bizalom annak értékállóságába vetett hit.

A világ viszonylagos egyensúlyi állapota kissé ki fog billenni, változások kezdődnek el az élet összes területén. Ez alól nem lesz kivétel a stabilnak hitt, elfogadott alapvető törvények és hitrendszerek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük