Bika jegy – a természet utódlásának, termékenység indulásának, virágzásának ideje

2023. 04. 20-án, 10 óra 14 perckor a Nap a Bika jegyébe lép, elindul a termékenység ideje. A természet szépsége ünneplő pompába öltözteti a gyümölcsfákat, százszorszépeket, pitypangot és sok más apró vadnövényt. Illatáradat tölti meg a levegőt.

A szépség, termékenység, harmónia, finom ételek és illatok élvezete jellemző az ilyenkor született emberekre is.

A Vénusz a Bika bolygó-hasonlata, amely nem szereti a harcokat az éles helyzeteket, hanem kívánsága szerint minden LEGÖMBÖLYÍTENE. Gömbölyű, formás test is a Bika jegyéhez tartozik.

A Nap Bika jegyébe lépésekor a keleti oldalon a Rák jegy van felkelőben, ami az egy hónapnyi időszak alapja. Mivel a Rák jegy ura, a Hold is Bika jegyben áll, ezért az elkövetkező egy hónap a megbékélés, öröm idejének kell lennie. A kapcsolatokért is felelős Merkúr is a Bika jegyben áll, ezért mind az érzelmek, mind az egymással való viszony a HARMÓNIÁT KÍVÁN.

Még a Kos időszak legvégén, 20-án reggel 6 óra 14 perckor állt együtt a Nap a Holddal (újhold), ami egy kezdetet jelez, új reményt a megújuláshoz. Ezt erősíti a Bika jegybe lépés idején a gyökeres változást szimbolizáló Plútó és a Nap (újhold) között feszülő nehezített kapcsolat (kvadrát). Ez nem lesz mindenki számára kellemes élmény, csak akkor lehet az, ha felkészítjük magunkat a VÁLTOZÁS fontosságára, annak ELFOGADÁSÁRA. 

Ez az a Vízöntő Plútó, amely jelzi a húsz éven át tartó szellemi átalakulás eljövetelét!

Tehát, az elkövetkező egy hónap sem lesz GÖMBÖLYŰ ÉS PROBLÉMAMENTES. Előkészíti az elkövetkező húsz évre való felkészülésünket. Testben, lélekben, szellemben kell átalakulnunk!

El kell felejtenünk a régi megszokásainkat, berögződéseinket és nyitnunk kell az új impulzusok felé!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük