Koronavírus- kell a pánik és a félelem – értünk szól a harang

Miért kell most a félelem és a pánik?

Most érkezett el az ideje. A lehetséges világháború kiváltására indult el ez a járvány, mely után új életet kell elkezdenünk globálisan. Erőforrásainkat felhasználja a járvány elleni védekezés, nem rombol le fizikálisan épületeket, kevés embert öl meg. Csak és kizárólag a félelemtől és katonai fegyelem hatására állnak meg az emberek és kezdenek el gondolkodni, ha képesek ellazulva magukba mélyedni.

„A problémák nem megoldhatók azon a szinten, ahol keletkeztek.”

Mindenki érzi azt, hogy globálisan nem mennek jól a dolgok. Pusztítjuk, mérgezzük a környezetünket, amiben mi magunk is élünk. Az öngyilkos globális életmódra válasz a természet részéről a vírus, amely tőlünk kevésbé pusztító RNS információs egység. Az informatika világában már nem érdemes azon vitatkozni, hogy amit nem látunk, az nincs is. Mivel az ember az információs világba hatolt, ezért nem anyagi szinten történik a válasz.

EZ A SZERENCSÉNK! Elvileg pusztító földrengések, cunamik is lehettek volna. A vírus beépül a sejtbe átalakítva annak programját és a sajátját kezdi el a sejtben termelni. Ha élősködő vírusként élünk a világban, az is kapjuk vissza.

Mit látunk a világban?

Fegyelemre, behúzódásra figyelmeztetnek a járvány okán. Ez gyakran eltúlzottnak tűnik, hiszen minden ember hordozhatja a vírus élettelen virion formáját. Megküzdőképtelenség esetén öl a vírus.

A háttérben lévő valódi ok a fegyelem, önmérséklet megtanulása, ami a Szaturnusz asztrológiai hasonlata. 2017. december 20-án lépett be a saját jegyébe, de az emberek nem tanulták meg az önmérsékletet, felelősségteljes magatartást a természet és saját utódaik érdekében, hanem tovább növeltük a GDP-t, a pazarló termelést és fogyasztást. Az értelmetlen és káros fogyasztói világnak kell vége lennie, a mi érdekünkben.

ÉRTÜNK SZÓL A HARANG!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük