A Mérleg hava – a Nagy Hármas

A Nap  asztrológiai Mérleg jegybe lépése 22-én 14 óra 40 perckor Budapestről nézve. Mérleg Napjegyű ember jó tulajdonsága lehet a harmóniára való törekvés. Gyakran köt olyan kompromisszumot az életében, ami nem feltétlenül jó számára. Feladata: kiállni önmagáért és másokért, vállalni a harcot, ami miatt az áhított béke állapotából átmenetileg ki kell esnie. A Mérleg Aszcendensűek, ami az ember alapszemélyisége, különösen hajlamosak az a fenti kompromisszumra.

A Nap Mérleg jegybe való belépésének pillanatában a Nap harmonikus fényszögben, kapcsolatban áll a Szaturnusz bolygóval, ami a fegyelem, összeszedettség, határok hasonlata. A vezetők fegyelmezésre kapnak lehetőséget a követők és vezetettek felé. Mivel az akarat hasonlata, a Mars derékszögben, gátlásban áll a fegyelem bolygójával, ezért óriási energia torlódik fel az emberekben, ami időnként kitör. Lázadások, forrongások várhatók lesznek legalább egy hónapig. A fenti Szaturnusz a Merkúrral, az utak és pályák, kapcsolatok hasonlatával szintén gátolt állásban van, ezért A kommunikáció, az élet áramlása visszafogott. Ez növeli az emberekben a belső feszültséget, betegség alapja lehet.

Minden kibillent állapot betegséget okoz!

A Mérleg jegy lényege: megakadályozni a szélsőségeket, kiborulásokat. A legjobb módszer a betegségek megelőzésére a harmonikus mozgás jó levegőn, örömmel teli elfoglaltságok, tánc és jó zene hallgatása.

A pillanat Aszcendense, keleti égbolton éppen felkelő jegy, a Bak. Az egy hónapig tartó időszak az erőkoncentráció, fegyelem, célkitűzés ideje. Tegyünk ezt jól önmagunk számára!  Ebben az asztrológiai jegyben áll a Nagy Hármas, a Jupiter, Plútó és Szaturnusz.

A Jupiter az életbe vetett hitet, növekedést, világlátásunk tágulását jelképezi. A Bak jegyben állva az a feladatunk, hogy megtaláljunk magunkban őket, tudatosan figyeljük, ha kell változtassunk rajta.

A Plútó a mélyre hatoló, gyökeres változás. Ennek is elérkezett az ideje. A fegyelmező Szaturnusz önfegyelemre hív fel minket a céljaink eléréséhez. Erre valók a jelenlegi  megszorítások. Éljünk a lehetőségekkel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük