Koronavírus- pánik, para

Pandémia-világjárvány krónika

A Neptunusz kedvező értelmezése a feltétel nélküli elfogadás, szeretet; míg a kedvezőtlen értelme a mérgezés. A kórokozók gyakorlatilag mérgezést okoznak a test szervezetében. Tehát, ha nincs szeretet a világban, akkor az ellentéte a félelem lesz az úr.

1918 márciusa és 1920 májusa közt a H1N1 egy különlegesen törzse okozta spanyolnátha pandémiát, amely az emberiség történetének egyik legpusztítóbb járványa volt: világszerte 50-100 millió embert ölt meg. 1918 márciusában a Neptunusz együttállt a Szaturnusszal, ez az elfogadás és szeretet gátját jelentette. A világháború alatt a tömegek hatalmas félelme következményeként, szeretethiányában a fertőzéses mérgezés tömeges méretekben terjedt.

A félelem az, ami összehúzódást okoz és a Szaturnusz rossz megélése. A tudomány is megállapította, hogy a félelemnek immungyengítő hatása van. Ez a háború alatti bizonytalanság az éhezéssel együtt padlóra küldi a testet, lelket.

2009. áprilisában megjelent A H1N1 az A típusú influenzavírus egyik altípusa. Ekkor a hirtelen változás bolygója az Uránusz együttállt a támadás és agresszió bolygójával a Marssal. Ennek az évnek a júniusában a WHO bejelentette a világjárványt. 2009. 05. 27. -én a Jupiter együttállt a Neptunusz bolygóval.

 

Ez egy kegyelmi állapot lehetett  volna, de a világ nem készült fel rá, így a Vízöntőben lévén rombolt. 

 

2011. 04. 04-én 15:47 perckor lépett be a Neptunusz bolygó a Halak jegyébe, ami uralkodó állapot és nagyon erős állás. Ekkor az összetartozás, az egység érzése az, amit el kell kezdenünk megtanulni.  Eltelt 9 év és a háborúk, gyűlölet mérgezi globálisan a világ mentális programját.

Arab tavasz, a szíriai polgárháború 2011 márciusában kezdődött eleinte kormányellenes demonstrációkkal, a tunéziai események hatására. Az emberek a politikai elit autoritárius hatalomgyakorlása ellen tiltakozva vonultak utcára, de a demonstrálók kezdetben csak reformokat követeltek, nem rezsimváltást.

Jelenleg is ez a gyűlölet és háború folyik mindenhol. Jemenben, Izrael és Irán között éles és hangulati gyűlölködés mérgezi a világ gondolkodását. Az USA egyszerűen kilövi a terroristának nyilvánított iráni vezetőt, ezzel fokozva az irántuk érzett gyűlöletet.

Az egység helyett most a testet, lelket mérgező gyűlölet és a félelem uralkodik világszerte.

A vírus csak erre várt! Pusztító gondolatokra pusztítás a válasz. Minden pillanatban létezik kegyelmi állapot, de ehhez meg kell változni! A Neptunusz energiája csendes, de kiterjedően hatásos. A gyökeres változást sürgető Plútó robbant, éget. Jelenleg az egészségügyi rendszereket teszi próbára. A Vénusszal egy szép, harmonikus fényszöge van, amivel anyagi forrásainkat használja fel.

Cél: a tömeges felismerés egymás elfogadásának irányába.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük