Sok minden történik a világban – események sűrűsödnek

A bolygók és csillagok nem okoznak semmit sem, csak jelzik a pillanat állapotát, amit időminőségnek is neveznek. Az univerzumban együtt élünk velük, ugyanaz az erő mozgatja őket és minket. A horoszkóp jelentése: belenézni az órába. Ez nem az idő  hosszát, múlását, hanem állapotát mutatja.  A fogékony ember érzi is, hogy mi van a levegőben, mi várható. A különféle fizikai és társadalmi jelenségek együtt hatása egy állapotot mutat, amit nem gondolkodással, hanem megérzéssel, intuícióval foghatunk fel.

Mit jeleznek jelenleg a bolygók, csillagok?

 

2020.03. 31-én 19:34 perckor Budapestről nézve a fegyelem és összehúzódás jelzője a Szaturnusz együttáll a harciasság bolygójával a Marssal. Két hasonlat legerősebb kapcsolata az együttállás. Egymás energiái erősen hatnak egymásra, felerősítik a hasonlókat, feszültséget okoznak a különbözők. A Mars kifelé áramló tüzes energia, a Szaturnusz összehúzódó földi. Nagyon erős feszültség ez! Olyan, mint a katonai vigyázzállás, mikor figyelmünk összpontosul, ugrásra készen állunk. Ez az együttállás a régi rend lebontását szerető Vízöntő szellemi jegyében van.

Ne legyen kétségünk abban, hogy a régi rend le fog bontódni! A kérdés csupán az, hogy hirtelen, cunami módján történik, vagy vezetett lebontás és újjáépítés formájában. Egy asztrológiai jegy mindig a legelején a legerősebb! Ez a két bolygó-hasonlat a Vízöntő legelején áll.

A másik bolygó-együttállás a kiterjedés hasonlata, a Jupiter együttáll a tömegerő, alvilág bolygójával a Plútóval a feszült Bak jegyben. Ez nem katonai fegyelmet, hanem sorsot bemutató együttállás. Az alvilág tömegereje jelenthet embertömegek tudatalattiját, és jelenthet vulkanikus jelenséget. Valami fortyog és robban. Jó esetben az emberekben lévő feszültség, elfojtott indulat robban.

Ez irányulhat a globális pénzhatalom ellen, mert az anyagiakat is kifejező Vénusz bolygó megengedő kapcsolatban áll a Plútó bolygóval. Az emberek tömegei szeretnének harmóniában élni, de a valódi világban nő az egyenlőtlenség, a gazdagok és a szegények között egyre nő a szakadék. Az együttállás pillanatában a keleti égbolton a Mérleg jegy van felkelőben. Ez az időpont Aszcendense. A Mérleg jegy sajátja az egyensúly megtalálása. Az ugrásra kész Szaturnusz-Mars plusz feszültséget ad ehhez az álláshoz.

Elindult világszerte egy meditációs mozgalom, mely világ-meditációt tart 2020. 05. 05-én, budapesti idő szerint, 4 óra 45 perkor. Célja: a békés átmenet egy jobb korszakba. Minimum egy millió résztvevőre számítanak. Ez a keresztény világ Virágvasárnapján, a húsvét előtti 7. napon történik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük