Uránusz a Bikában – hirtelen változások az anyagi javakban, gazdasági és társadalmi szerkezetben

 

Az Uránusz bolygó-hasonlat, mint a többi asztrológiai jel nem okoz semmit, csak jelzi idejét a változásnak.

 

84 év a keringési ideje. A nyugalmat, harmóniát, anyagi javakat szimbolizáló Bika jegyébe 2018. április 27-én lépett be.

84 évvel azelőtt, 1934- ben a Nagy Gazdasági válság tombolt, melynek hatására elindult a német Nemzetiszocialista Német Munkáspárt erőszakos ideje (Hosszú Kések Éjszakája) és a Szovjetunióban a Nagy Tisztogatás (csisztka), melynek során sok millió „kulák” esett áldozatul. 1941-ig tartózkodott a Bika jegyében, majd az Uránusz, a  mozgásos Ikrek jegybe lépve, váratlanul lendületet adva, Németország megtámadta a Szovjetuniót.

2018. április 27-től, 2023. 03. 23-ig az Uránusz a Bika jegyben vonul. Ez alatt az időszak alatt Nagy változások kezdődnek el. Ez az időminőség más jellegű, mit 84 évvel ezelőtt volt, de a közös bennük a váratlanság, villámlásszerű változások lehetősége. A Vízöntő jegyben álló Sorsbolygók jelölte változások lesznek hangsúlyosak.

A Jupiter, mint igazság és növekedés szimbóluma, a Szaturnusz, mint szerkezet, határok hasonlata jelzik a változás helyét. A gátló állások mutatják a gazdasági növekedés megállását, a végtelen és mértéktelen anyagi javak előállításának és habzsolásának megszűnését.

Jelenleg csak a különféle pénzügyi eszközök manipulálásával lehet a gazdasági válságot (stagfláció) enyhíteni.

 

Kénytelen-kelletlen komoly szerkezeti átalakulások kezdődnek el az élet összes területén. Semmi nem maradhat úgy, mint a válság előtt volt.

 

2021. február 17-én lesz pontos az Uránusz és Szaturnusz közötti gátlás, ami hatalmas összegyűjtött energia sűrűsödése. Ez szinte bármikor robbanhat, váratlan helyzetekben találhat utat magának. Lényege: a változtatás sürgető érzése. Ez a gátlás 2021-ben még június 15-én és december 24-én lesz pontos. Jövőre is kétszer fordul elő, úgyhogy ne számítsunk gyors kilábalásra, egyszerű „menetre”. A Vízöntő- korszakba való lassú belépés több évtizedekig tart.

Törésvonal a legjobb kifejezése a jelenlegi asztrológiai állásnak. Emberek, ideológiák, módszerek, eszközök egymás ellen vannak és lesznek kihegyezve. A 2020-as Plútóval való együttállások mutatták globálisan az emberek feletti, központi hatalom erősödését. Rendőri és katonai hatalom, szigorú szabályaival. Ez messze túlmutat az egészségügyi helyzeten.

Ennek belső feszültsége az embertömegekben is hatalmassá vált. Ez a feszültség szabadul fel.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük