Megérett az idő a változásra – Nap a Vízöntő jegyben

 

2021. 01. 19.-én 21: 29-kor Budapestről szemlélve a Nap belép a Vízöntő jegybe. Ebben a pillanatban a keleti égbolton a Szűz jegy van felkelőben, ami az időpont Aszcendense. A Szűz jegy földies, ura a mozgás és a kommunikáció bolygója, a Merkúr.

Az időszak alapállapota Merkúri.

Az elkövetkező egy hónapban a Nap mellett még a Vízöntőben tartózkodik: a Szaturnusz, a Jupiter és a Merkúr is. Ez utóbbi az időpont Aszcendensének az uralkodó bolygója.

Egyszóval: az elkövetkező egy hónap különösen vízöntői tulajdonságú lesz.

Milyen a Vízöntő? Öntörvényű, egyenrangúságra törekvő, szellemi jegy, melyben a gondolkodásnak és a kapcsolatoknak van a legnagyobb szerepe. Mivel az időszak alapja a Vízöntő Merkúr, ezért a kapcsolatkeresés vágya felerősödik majd a hónap során.

A Vízöntő Jupiterakár erővel is kitágítja a saját lehetőségeit a „szabadság, egyenlőség, testvériség” témájában, ami a jegy vezérelve.

A Vízöntő Szaturnusz fegyelmet ad az embereknek a baráti társaságok és egyesületek (párt, szövetkezet) alakításához. A Merkúr segítségével, a közösségi hálók (Vízöntő) használatával sok embert képesek gyorsan elérni.

Ez alatt az egy hónap alatt nagyon sok minden történhet, mert a mindent felborító bolygó-hasonlat, az Uránusz együttáll a stabilitást szerető Bika jegyében a harcias Marssal.

Ezért az emberek tömegei képesek harcot kezdeményezni annak érdekében, hogy életük végre kiszámítható és stabil legyen.

A bezárást és az elnyomást egyre többen fogják megelégelni. Forradalmi indulatok gerjednek. Előfordulhat, hogy „a fürdővízzel együtt a gyereket is kiöntik”. Az öntörvényűség tömegek szintjén is megjelenhet. A Hold, mint nép a Kos jegyben áll a Nap belépésének pillanatában. A Kos tüzes és kezdeményező.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük