A Nap a Halak jegyébe lépett

 

2021.02.18-án, 11 óra 44 perckor a Nap a Halak jegyébe lépett. Ekkor a keleti égbolton az Ikrek jegy volt felkelőben, ami az időpont Aszcendense. Halványkék az alapszíne a képzeltbeli festményünknek, ami az időpont asztrológiai képlete. Színek és formák kavalkádja, ellentétek feszülése és találkozások öröme.

A Halak jegy szülötte is művészi hajlamú, ha más jelek is ezt erősítik. Művészi hajlama mellett kifinomult érzékelése is van a láthatatlan energiák befogadására. Olyanokat is érzékel, amit más nem. Ezt szuper-empátiának is nevezhetjük.

A Halak uralkodó bolygója, a kiterjedés, növekedés hasonlata, a Jupiter. Isteni szintű kiegészítője a Neptunusz, amely jelenleg a helyén, a Halakban áll. Ő a mostani pár évünk (2012-2026) kulcsfigurája. Vagy megtanulunk egységben élni, vagy káosz és zavar lesz az életünk. A Neptunusz a mérgezés asztrológiai hasonlata is. Vírus=méreg

Az időpontra felállított kép feszültséggel teljes. Talán, a népet is jelentő, a szépet szerető Bika jegyben álló Hold és a Neptunusz között álló kedvező kapcsolat nevezhető jónak és kellemesnek, ha az emberek egymás elfogadását választják és nem a széthúzást, ellentétet.

Minden tőlünk függ, szabad választás, szétválasztódás van.

A Mars és a Plútó közötti nagyon harmonikus kapcsolat is csak akkor lesz kedvező, ha tömegek érzik azt, hogy a nyugalom és a béke érdekében tenni kell.

Továbbra is négy bolygó-hasonlat áll a Vízöntő jegyében, a Halak Nap ura a Jupiter, a Bika Hold és a Mars ura a Vénusz, az időpont ura a Merkúr. A Szaturnusz is a saját Vízöntő jegyében áll még közel három évig.

A hozzákapcsolható szerkezet, összeszedettség, koncentráció, fegyelem sokáig életünk alapja lesz. Ezek szükséges erények ahhoz, hogy az életünkben bekövetkező alapvető átalakulások ne váltsanak át anarchiába.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük