A Nap a Halak jegyébe lépett

 

2021.02.18-án, 11 óra 44 perckor a Nap a Halak jegyébe lépett. Ekkor a keleti égbolton az Ikrek jegy volt felkelőben, ami az időpont Aszcendense. Halványkék az alapszíne a képzeltbeli festményünknek, ami az időpont asztrológiai képlete. Színek és formák kavalkádja, ellentétek feszülése és találkozások öröme.

A Halak jegy szülötte is művészi hajlamú, ha más jelek is ezt erősítik. Művészi hajlama mellett kifinomult érzékelése is van a láthatatlan energiák befogadására. Olyanokat is érzékel, amit más nem. Ezt szuper-empátiának is nevezhetjük.

A Halak uralkodó bolygója, a kiterjedés, növekedés hasonlata, a Jupiter. Isteni szintű kiegészítője a Neptunusz, amely jelenleg a helyén, a Halakban áll. Ő a mostani pár évünk (2012-2026) kulcsfigurája. Vagy megtanulunk egységben élni, vagy káosz és zavar lesz az életünk. A Neptunusz a mérgezés asztrológiai hasonlata is. Vírus=méreg

Az időpontra felállított kép feszültséggel teljes. Talán, a népet is jelentő, a szépet szerető Bika jegyben álló Hold és a Neptunusz között álló kedvező kapcsolat nevezhető jónak és kellemesnek, ha az emberek egymás elfogadását választják és nem a széthúzást, ellentétet.

Minden tőlünk függ, szabad választás, szétválasztódás van.

A Mars és a Plútó közötti nagyon harmonikus kapcsolat is csak akkor lesz kedvező, ha tömegek érzik azt, hogy a nyugalom és a béke érdekében tenni kell.

Továbbra is négy bolygó-hasonlat áll a Vízöntő jegyében, a Halak Nap ura a Jupiter, a Bika Hold és a Mars ura a Vénusz, az időpont ura a Merkúr. A Szaturnusz is a saját Vízöntő jegyében áll még közel három évig.

A hozzákapcsolható szerkezet, összeszedettség, koncentráció, fegyelem sokáig életünk alapja lesz. Ezek szükséges erények ahhoz, hogy az életünkben bekövetkező alapvető átalakulások ne váltsanak át anarchiába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük