A Nap belép a Rák jegyébe

 

2021. 06. 21-én, 5 óra 33 perckor a Nap belép a Rák jegybe. A keleti égbolton szintén a Rák jegy van felkelőben (Aszcendens), ami minden reggeli időpontra jellemző. Mikor a Nap asztrológiai jegye azonos az időpillanattal, akkor azt az időminőséget dupla állásnak nevezzük. Az Aszcendens az alapszín a képzeletbeli festményünkön, míg a Nap arany színével kifényesíti azt. A Rák jegy általánosan elfogadott zöld színe helyett én ezüstnek érzem, az uralkodó égiteste, a Hold miatt. A Rák Aszcendensű ember változékony alapállapotában, kivéve ha családjáról, általa gondozott emberekről, állatokról, növényekről van szó; mert ekkor anya/apatigrissé változik. Erős, kardinális jegy. Szeret visszatekinteni a múltba, ami a gyökeret adja mindenki életében. Az életterületek közül a Négyes, otthon ház tartozik hozzá.

Az elkövetkező egy hónap alatt a GONDOZÁS, CSALÁD, HAZA kerül reflektorfénybe.

Az egész 2021-es évre jellemző az erős feszültség a globálisan, egyénileg kialakult RÉGI REND, várhatóan kialakulóban lévő ÚJ REND között, amit az Uránusz és Szaturnusz között lévő gátolt állás JELEZ.

Emellett jelen lesz a család és hazafogalom és gyakorlat körül egy erősen megosztott vélemény is, ami HARRCÁ ALAKULHAT át.

Az egész világ a hazám, a születési helyem a hazám, én vagyok a hazám- világnézetei csapnak össze.

 

Ezt a Skorpió Hold feszültsége mutatja, amely gátolt állásban van a szűkülést is jelentő Szaturnusszal, valamint az Oroszlán Marssal. Ez utóbbi kettő július elsején pontosan szemben fognak állni, ami általános indulatot, FORRADALMI HANGULATOT jelez. Ez a már június 27-én is jelen lesz. A szembenálláshoz a hirtelen változás jelölője, az Uránusz is csatlakozik, mint gátló erő. Ekkor erős villámtevékenységek, áramkimaradások, tektonikus lemezek mozgása is várható.

FESZÜLTSÉG LESZ emberben, időjárásban, természeti erőkben.

 

A feszültségekből való kivezető erőket a Vénusz, mint művészeti és érzelmi energia jelenti, amely harmonikus állásban van az egyetemes elfogadás, egység (Neptunusz) bolygójával. Minden szépség, művészeti tevékenység, fotózás, főzés, mint meditáció és családszeretet jótékony kivezető az általános feszültségből. A kertgondozás, természetjárás, mint meditáció is nagyon jó hatású.

 

KERÜLJÜK A TÖMEGET, HA MEGTEHETJÜK! A Vénusz és Plútó közötti szembenállás nem jótékony a tömegrendezvényekre.

A szobánkba elvonulva, szabadidőnkben olvassunk vagy írjunk! Üdítő, kikapcsoló, lelket ápoló tevékenység a mostani időszakban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük