Koronavírus megjelenése – kényszer-intézkedés – a fák nem nőnek az égig!

A járvány elindulásának valódi ideje – első fertőzés – december elején volt.

2019. 12. 02. 19 óra 21 perckor a Jupiter belép a Bak jegyébe. Ettől az időponttól kezdve a világban a növekedés kezd megállni. Felelősségteljes, biztonságos megoldásokat keresnek az előrelátó vezetők az élet minden területén. A különféle mesterséges sugárzások elleni fellépés nő és fokozódik. Kezdd mozgalommá válni az önmérséklet. Az újrahasznosítás is trendi lesz az üzletláncoknál is.

Vuhan városában ebben a pillanatban a kimerevített csillagállás elég összetett. Ekkor a keleti égbolton a Rák csillagjegy volt felkelőben (időpont aszcendense) A jegy lényege: a család és a haza érzelmi összetartozása. A Rák jegy uralkodója, a Hold a Vízöntő 20 fokán állt. A Vízöntő Hold az érzelmi kizökkenés, az érzelmi változás hasonlata.

A megszokott Rendből való kiugrás érzelmi hatása. 

A Mars jegy, ami a támadás szimbóluma, szemben állt a váratlan változás bolygójával, az Uránusszal. Elméletileg egy idegen hadsereg támadását is jelenthette volna. De mivel az Uránusz a harmónia bolygójával (Vénusz Bakban) egy harmonikus fényszögben, kapcsolatban állt, ezért a vírus támadása az erőforrások koncentrálásának céljából történt.

 

Vénusz a Bakban= formavilág szűkülés, erőforrás koncentrálása, szépség és öröm, lazaság bezárása.  Az új rend fegyelmez.

 

A fenti időpillanatban két lassú bolygó a Jupiter és az Uránusz egymással harmonikus fényszögben álltak, melynek egyik jelentése a növekedésben való hirtelen változás. 

 

Abban az országban, életterületen, ahol féktelen növekedés található, elindult annak gátlása, a növekedés megállítása céljából.

 

Ez a Mars rendkívül erős, mert a plútói Skorpió jegyben áll, ami a gyökeres változás akaratának a szimbóluma. Kínában az anyagi javak tekintetében gyökeres változásra van szükség. Ez a járvány annak függvényében terjed el a világban, hogy milyen mértékben van akarat a növekedés féktelenségének megállítására. Ahol nem törődnek annak megállítására, ott kényszert alkalmaz a sors.

 Ez egy láthatatlan erő  kényszer-intézkedése, életünk jobb, emberhez méltóbb vezetése érdekében történik. „A fák nem nőnek az égig!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük