Bika jegybe lép a Nap – sok történés lesz

2020. 04. 19 15: 46 perckor a Nap a Bika jegybe lép. Bika jegy lényege: a földi termékenyülés, melynek a legszebb megvalósulása a virágzás csodaszép színpompája. A harmóniát képviselő Vénusz uralma alatt áll. A Bika napjegyű ember is szereti a testi élvezeteket, szépséggel teli örömöket, akár evés-ivás, akár sok pénz legyen. Az örömökben lévén mosolygósan élvezve lassú mozgású, bánatban lévén dühösen morgolódó. Szereti a kellemesben való létet, anyagiakban való bőséget. A Bika szereti a jó társaságot, hűséges – fix jegyéből adódóan. A testi kontaktus az éltető eleme, ezért a mostani elkülönülés, testi távolságtartás ellenére van, megszenvedi. A csendes nyugodt helyeket kedveli, de fontos számára a simogatás öröme.

A most kezdődő Bika időszak alatt folytatódik a bezártság hatalmi nyomás erőszaka. Ez a Plútó, mint hatalom és tömeg, és a Jupiter, mint növekedés együttállása mutatja. Növekszik a hatalmi elnyomás, beszorítás, amit az együttállás Bak jegyben való léte jelzi. Ugyanakkor a szűkülés jelzője, a Szaturnusz átment a szabadságot szerető, korlátozást széttörő Vízöntő szellemi jegyébe.

A Vízöntő közösségi, ezért közösségi hálózatok koncentrált ereje egyre növekedik, ami ellene fog feszülni a hatalmi gépezet korlátozásainak. Ellenállások várhatóak hamarosan. A Nap, mint vezetés és a Szaturnusz, mint beszűkítés között egy gátolt fényszög feszül. A Bika jegyben elterülő, hatalmát bebiztosított vezetés hamarosan csodálkozni fog az ellenállások hevességén. Ezek főleg szellemi szinten, kommunikációban jönnek létre, mivel a Mars is, ami a kezdeményezés, indító erő szimbóluma is a Vízöntőben áll, harmóniában a saját jegyében, a Kosban álló Merkúrral.

A Nap-Szaturnusz derékszög április 22-én lesz pontos. A Vízöntőre jellemző a kitartás, mert fix jegy, mint a Bika. A Vízöntő Mars és az Ikrek Vénusz között lévő megvalósulást segítő kapcsolat mutatja az ellenállások harmonizáló hatását, ami a hatalmi elnyomás ellentételekén jön létre. Kibillent az egyensúly a vezetés felé, amit az emberek egyre kevésbé tolerálnak majd.

Április 19-én 10: 46-kor a Hold együttáll a Neptunusszal, ami egy kiváló időpont meditációra, imára, jótékony befelé fordulásra a belső megérzéseink, intuíciók felfogására, ami a eljövő életünk képeit vetítheti elénk. Ezeket a képeket, megérzéseket követnünk kell életünk javítása érdekében. 

Újhold lesz április 23-án 3:25-kor. Az újhold a holdhónap kezdete. Április 26-án reggel vezetést szimbolizáló Nap együttáll az Uránusszal. A mindenkori vezetés kénytelen lesz hirtelen változásokat tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük