A Nap belép a Szűz jegybe

2022. 08. 23-án, 5 óra 17 perckor a Nap a Szűz asztrológiai jegybe lép. Évszakváltó jegy, földies és változó. Az utolsó nyári időszak, amit vénasszonyok nyarának is neveznek és az őszi nap-éjegyenlőséggel van vége. A nyári növények betakarításának a szimbóluma. Rendrakás, rendszerezés, szelektálás ideje. A jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ami a mozgás, a gondolkodás, utak, pályák, erek hasonlata. Az ebben az időszakban született ember tudata is ehhez hasonló, hiszen,

ami a külvilágban létezik, az képeződik le egy akkor született ember lelkébe és testébe.

A Nap a Szűz jegybe való belépésének pillanatában az Oroszlán jegy van felkelőben, ami az időszak Aszcendense. Ez az alapszín az időszak képzeletbeli festményén. A tudat világossága, napsárga szín ez. Az elkövetkező egy hónap alatt a tudatos életre érdemes felkészülni, a tiszta gondolkodás segítségével. A Merkúr is a Szűz jegyben áll, uralkodva az időszak alatt, ezért a szelektálás, jó és rossz elkülönítése fontos feladat lesz.

A jelenlegi változásokkal teli időszak alatt készítsük fel testünket és lelkünket  A NAGY VÁLTOZÁSOK ELFOGADÁSÁRA! Aki ragaszkodik a régi életéhez, szenvedések által lesz kénytelen lemondani róla. A Nap és a Mars között gátló kapcsolat feszül. Nem akarjuk elfogadni a bizonytalan jövőt, a kiszámíthatatlan történéseket. A pillanatra felállított asztrológiai képletben a Nap az első házban, életterületen áll, ami a személyes én hasonlata. Mindenkinek személyesen kell a jövő életét alakítania, méghozzá tudatosan, racionálisan, engedve a belülről fakadó megérzéseknek, ami az élettapasztalatokból táplálkozik (Merkúr- Neptunusz szembenállás). Senki nem oldhatja meg a saját életünkben felmerülő feladatokat, CSAK MI SAJÁT MAGUNK. Nekünk kell döntenünk, válogatnunk! A „nem tudom, mit akarok” érzések alatt (Nap- Mars kvadrát) gyakran húzódjunk magunkba, elcsendesedve kezdjük meghallani a belső magunk üzenetét. A külvilágban zavar és káosz várható, mert minden valódi változás abból fakad, az előzi meg. (László Ervin: Harmadik évezred könyve)

NEM KÖNNYŰ IDŐSZAK VÁRHATÓ, AMINEK LESZ ÁTALAKÍTÓ ÉRTELME, EZÉRT FOGADJUK EL AZT SZERETETTEL ÉS MEGÉRTÉSSEL!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük