A Nap a Szűz jegybe lép

2020.08. 22.16 óra 45 perckor a Nap átlép a Szűz jegybe. Ebben az időpillanatban a keleti égbolton a Bak jegy van felkelőben, ami a belépés idejének Aszcendense.

Az Aszcendens a kimerevített pillanat alapja, alapszíne, alaphangulata.

A Bak jegyre a szigorúság, fegyelmezettség, erőkoncentráció jellemző. Életterünk az elkövetkező egy hónapban beszűkül; úgy érezzük, hogy össze vagyunk szorítva, egy dobozba zárva élünk. Az alaphangulat még fokozódik, amit  a Hold (érzelmek, hangulat, megérzések) és a Jupiter (tágulás) között lévő gátolt fényszög jelzi.

A planéták semmit nem okoznak, csak jeleznek, mint az óra az idő múlását!

Az uralomban, Kosban álló Mars most a szigorú Szaturnusszal áll gátolt kapcsolatban, ezért jobb ha nem ragaszkodunk szigorúan a terveinkhez, mert akarattal nehezen érünk el most bármit is. Most hullámlovasként kell meglovagolnunk a lehetséges eseményeket, amikből kihozhatjuk a számunkra legjobbat. Az erő és erőszak intézési módja a békesség vággyal szembenáll, ezért válasszuk ki az abban a pillanatban legjobban célravezetőt az életünkben. Ez az asztrológiai állás AZ ALKALMAZKODÓ KÉPESSÉGÜNKET javítja, teszteli.

A Szűz Nap és a Szűz jegyben álló Merkúr a racionális, földhöz kötött megoldásokra ad jobb lehetőségeket, de gyors és fontos döntés esetén hallgassunk a megérzésünkre, akármilyen furcsának is tűnik.

A 2022 elejéig tartó időszak a beszorításokról, tömegek ellenőrzéséről szól. A tömeges lázadás ritkán jelent jó megoldást; csak átmeneti érzetbeli javulást teremt. 2025 elejéig nagy lehetőségünk van a megérzéseink finomítására, ami később sokkal könnyebbé, eredményesebbé teszi mindennapi életünket. 2023 tavaszán elkezdődik az ÁTALAKULÁS IDŐSZAKA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük