A Nap belép az Oroszlán jegybe

2022. 07. 22-én, 22 óra 7 perckor a Nap az Oroszlán jegybe lép.

A belépés pillanatában a keleti égbolton a Halak jegy van felkelőben, ami a pillanat és a hónap ASZCENDENSE  A Halak jegy sajátosságai mutatják az elkövetkező egy hónap alapját. A Halak uralkodó bolygója , a Jupiter a Kos jegyben áll, ezért tüzes, kezdeményező és harcias időszak elé nézünk a továbbiakban is. Sok váratlan helyzet és vezetőink bizonytalankodása is elképzelhető. Kiárad a tűz jó és kedvezőtlen értelemben is. Ez több szárazságot és forróságot jelent.

Az Oroszlán jegy tüzes, a legjobb esetben önmagából adó, adásában gyönyörködő természetű. Fix jegy, ezért ebben az időszakban született emberek szeretik a stabilitást. Az adásért hálát és dicséretet várnak, ritkán adakoznak névtelenül. Nagyon magas emberi szinten kell állni annak az Oroszlán Napú embernek, aki teljesen önzetlen.

Mivel a Bolygók által jelzett erők inkább

a befelé fordulást mutató alsó területen állnak, ezért nem most lesz a bulik, közösségi rendezvények legjobb időszaka.

Ilyenkor érdemes elmerülni a saját életünk megfigyelésébe, ahol kincseket találhatunk, melyeket később felhasználhatunk az életünkben. Nagyon jó időszak a belső fejlődésünk növelésére. Augusztus hónapjának közepéig szükségünk lehet a váratlan helyzetekre való gyors reagálás képességére. Különösen a pénzügyekben, gyakorlati, kézzelfogható dolgokban várható a váratlan helyzet. A lehetséges anyagi beszűkülés jó megoldásokat kíván, amely nagy hasznunkra válik az elkövetkező évek változó időszakában.

Főleg a belső megérzéseinkre hagyatkozzunk, ne a mások által – többnyire félelemmel teli riogatásra! A kihívásokra Saját megküzdési módszereket alakítsunk ki!

Az elkövetkező egy hónap alatt a vezetőink (világvezetők is!) – akár hatalmi eszközökkel is – megpróbálnak minket egyre szűkebb keretek közé szorítani. A „tudás” és az információáramlás egyre növekszik majd a részükről. Ekkor is a BELSŐ MEGÉRZÉSEINKRE FIGYELJÜNK!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük