Irányváltás, megújítás a növekedésben- Jupiter Uránusz együttállás

 

Ezek az asztrológiai jelenségek nem okoznak semmit, csak jelzik az idő minőségét, ami lehetőségeket,  választásokat kínálnak.

Legutóbb 14 évvel ezelőtt álltak együtt. A Jupiter a kiterjedés, az Uránusz a változás, megvilágosítás jelképe. A féktelenség a közös tulajdonság a kettőben.

 

2010. 06. 8-án a Kos jegyében álltak együtt, ami az indulás, kezdet jelképe. Akkor az uralkodója, a Mars az értelemközpontú Szűz jegyben állt, a tudatosságot jelképező Nap a kapcsolatokért felelős Ikrek jegyben tartózkodott. A cél, keret az értelmes kapcsolatépítés volt (Szaturnusz Szűzben).

Kik kezdték építeni akkor egymással a kapcsolatot és miért?

A globális világ vezetői, globális célokat tűztek ki, amely egységesítette volna a világ emberiségét értékrendben, célban, életformában. Minden hatásnak van ellenhatása. Ha kibillen az egyensúly egyik oldalon, akkor a másik oldal kezd erősödni. Ez a testi működésre vonatkozó törvény a gondolkodásra, érzelmekre is vonatkozik.

Világszerte elkezdtek megerősödni a patrióta mozgalmak (Merkúr Bikában, Vénusz Rákban). A saját (nemzeti, törzsi, családi) értékrend erősödése hatalmas mértékben indult el. Nemzeti mozgalmak, törzsi, vallási irányzatok szinte szélsőséges módon növekedtek, erősödtek. Céljuk az értékőrzés volt. Az igazság-hamisság tekintetében (Jupiter) is elindult egy mozgalom, ami a WikiLeaks kiszivárogtatásban nyilvánult meg.

Magyarországon a vörösiszap-katasztrófa jelezte az időminőségét, ami színével, savasságával mutatta a Kos agresszív oldalát. Árvíz Borsodban (június), földrengések világszerte mutatták a jelenséget.

A covid-járvány világméretű megnyilvánulásai, az erőszakos beavatkozások a HATALOM részéről felkészítették az emberiséget a következő szakaszra, ami az elnyomottak lázadása lesz.

 

2024. 04. 21-én a Jupiter-Uránusz együttállás a Bika jegyben valósul meg.

A felkelő jegy az időpillanatban a Halak, ami a szeretet és az áldozat jelképe is. Ez az elkövetkező 14 év alapja.

Itt áll a figyelem és cél hasonlata, a Szaturnusz, az önvédelemhez tartozó Mars, és a jegy egyik uralkodója, a Neptunusz is, amely egységes szeretet és elfogadás isteni szintű hasonlata. Ha erre képtelenek vagyunk, jön a káosz.

A Nap is a Bika jegyben áll, ami tudatosságával megvilágosíthatja a féktelenség (Jupiter-Uránusz) korlátait, ami áldozatokat okoz a globális világ élő és élettelen rendszerében. Ezért van a sok ZÖLD-mozgalom, melynek szélsőséges megnyilvánulásai is vannak. A hisztéria is a jelenséghez tartozik, mikor tehetetlennek érezzük magunkat az HATALOM (Plútó) elnyomása miatt.

Irányváltást, értékváltást jelez a növekedésben a mostani idő.

Az elnyomottak lázadása várható világszerte, akár szélőséges módon is. Ezért van az iszlám vallás terrorista csoportjainak világméretű növekedése, közös rendszerbe való tartozása.

Az elkövetkező 14 év időszakának legfontosabb megoldandó feladata: ÉRTÉKEK, FÖLDANYA VÉDELME, PÉNZPIACOK, ÁLDOZATISÁG témája körül forog.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük