A Nap belép a Mérleg jegyébe – napéjegyenlőség pillanata

2023. 09 23.-án 8 óra 50 perckor a Nap belép a Mérleg jegyébe.

A Mérleg jegyének a lényege: egyensúly, harmónia, békesség keresése. Mivel az időpont pillanatában a keleti égbolton a Mérleg jegy van felkelőben, ezért az egy hónapon túl AZ ELKÖVETKEZŐ NEGYEDÉV IDŐSZAK ALAPJA, ASZCENDENSE IS A BÉKESSÉG, EGYENSÚLY, HARMÓNIA KERESÉSE.

Ha bármi – erőfölény, szabadosság, kizsigerelés (földi kincsek, javak, szegénység, megalázottság) racionális élet – túlteng, akkor ELINDULNAK AZ AZT EGYENSÚLYBAN TARTÓ ELLENTÉTES FOLYAMATOK.

Az időpillanatban az akaratunk is ezt a kibillenés helyreállítását követeli, mert a Mars bolygó is a Mérleg jegyében áll. Ez az akarat rejtve, visszavonultan, de kitartóan jelentkezik, melynek oka a sok megpróbáltatást megélt globális emberi közösség türelmének elfogyta. Pattanásig feszülnek a belső indulatok, amik békétlenségben, háborúkban jelentkezik világszerte.

Egyéni életünkben is a békesség helyreállítására törekedjünk! Ez érvényes nemcsak a környezetünkre, hanem a magunk belső békéjére is vonatkozik.

Az értelem és az érzelem egyensúlyára az elkövetkező negyedévben is törekedjünk! Minden figyelmünk erre irányuljon!

A kapcsolatok ápolása ne csak praktikus okok miatt történjék, hanem az emberi együttlétek örömeire is terjedjen ki! A figyelmetlenség lehetősége egyre csökken, de a fókuszunk továbbra is maradjon az ÉLET SEGÍTÉSÉRE. Ez vonatkozik a környezetünk élővilágára, emberi segítség nyújtására.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük