A Nap belép a Bika jegybe

2024. 04. 19-én 16 órakor a Nap a Bika jegybe lép.

Az asztrológia lényege: Amilyen a nagyvilág, olyan a kicsivilág. Nem hatnak egymásra a dolgok, hanem egyszerre történnek. Az igazi természeti törvények máig ismeretlenek, mert szűk a tudomány látóköre. Ez is megváltozik hamarosan, amit PARADIGMAVÁLTÁSNAK neveznek.

A Nap Bika jegybe lépésének pillanatában a felkelő jegy a Szűz. Ez az elkövetkező egy hónap alapja. A Szűz földi, alkalmazkodó, értelemközpontú jegy. Ez a jegy jó kapcsolatban áll a Bika jegybe lépő Nappal, mert a jegy is földközpontú, bár a megismerés helyett a harmóniára törekszik. Ha bárhol kibillen az egyensúlyból valami, azonnal helyreállítja egy beavatkozással.

Az elkövetkező egy hónap alatt értelmünket, higgadtságunkat bekapcsolva érdemes figyelnünk a KÜLVIÁG eseményeit. A pillanat képletében szinte az összes bolygóhasonlat a nyugati, külvilág oldalán áll. Ne adjuk át magunkat a romboló érzelmeknek! A Hold, ami a tudattalan oldalunkat mutatja, „elbújt” egy zárt házba (kolostor, műhely, kórház, börtön), onnan figyeli az eseményeket.

Szabad választás mindig van. Ha romboló vagy túl heves érzelmekkel élünk, könnyen kórházba vagy börtönbe kerülhetünk.

A másik fontos esemény, (a földről nézve) a Bika jegyben álló Jupiter és Uránusz együttállás. Az Uránusz az extrémitás, amely rombol és megújít. Ez az együttállás már egy ideje közeledett, de a pontos időpontja április 21-én, hajnalban lesz. Ez után is érzékelhető lesz a mindennapokban még pár hétig, majd utóhatásai az emberi életben tovagyűrűznek. (hatás-ellenhatás- multiplikáció)

Az extrém időjárás is ennek tudható be. A sivatagi környezetben hatalmas áradás stb… Részletesen majd később írok, mert a 14 évente bekövetkező együttállás több teret igényel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük