A Megtartó szerintünk…

A Megtartó portál célja az építő közösségek létrehozása, a szépség, harmónia, együttműködés lehetőségeinek a bemutatása.

A jó közösségnek megtartó ereje van, mert teljesítménytől függetlenül elfogad minket olyannak, amilyenek vagyunk, de egyben megmozgat bennünk valamit, ami fokozza a vágyunkat arra, hogy többek legyünk, nemesedjünk.

Közösségek- összefogás egy cél érdekében

Az élet javítása gazdaságosság szempontjából, pl. olcsóbb áram és meleg víz előállítása, esővíz gyűjtés, épületek szigetelései – tapasztalatok, tanácsok egymásnak. A közösségeknek erős emberekre van szükségük, aki fizikai, lelki és szellemi szinten is jól vannak.

Mi tart meg minket egészségben, erőben?

Egyéni fizikai erőnlét: a test erősítése, rugalmassá tétele – egyéni sportok, jóga, túrázás, természetjárás, megfelelő táplálék, edződés a megváltozott körülményekhez.

Lelki erő fejlesztése: változásokhoz való alkalmazkodás, krízisekből jól kijönni, párkapcsolati kérdések pl. pszichológia, ezotéria (önismeret)

Szellemi erő: figyelem felkeltése a meglévő közösségi folyamatokra, a változásokhoz való Nyitottság, befogadó alkalmazkodás. A gondolkodás átformálása a jó irányú változás érdekében. Ezotéria (önismeret), elméleti és tapasztalati tanulás.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük