Mai asztrológiai helyzet a gyökeres változás elindítását segíti – félelem fegyelme (Jakab István monológja)

A mai nap estéjére illik Jakab István januári monológja, mert 2017.03.07-én a 20 órai asztrológiai állás egy szép négyzet alakú, átfutó kvadrátot mutat. A négyzet csúcsain lévő bolygó-hasonlatok egymással nagy feszültségben vannak.

A Hold a Rák jegyben a visszatükröző lélek és a Nép hasonlata, ma úgy érzi, hogy elnyomó nyomásprés alatt áll, ami ellen nem tud semmit sem tenni. Csúcson jár ilyenkor a félelem az emberekben. Frusztráltak, dühösek, robbanó feszültségben élnek.

A Jupiter áll a másik csúcson a Mérleg jegyben. A lehetőségek gátoltak, nem tudják az életükben a harmóniát megteremteni.

Az Uránusz a Kosban együtt állva a Marssal kemény elhatározásokat generál, miközben támogatást (trigon) kap a Nyilas Szaturnusztól. Ez a „széttörni a rabláncot” hatalmas vágyaként jelentkezhet mindenkiben. Mivel ez egy általános asztrológiai állás, így a párkapcsolatra, munkahelyre, bármi másra is hatással lehet.

A  Plútó hasonlat a negyedik csúcson áll, ami a fejlődés spirálja, a gyökeres változás segítője lehet, ha rálátunk érzelmeink gyökerére és változtatunk, hogy életünkben lévő elnyomás feloldódjon.

Gyökeres változást csak lélekszintű változással, meditációval, közös összefogással, egymás segítésével érhetünk el.

„Félelmeidet tudatosan generálja az irányító hatalom. Mindent beprogramoz a tudatalattidba, és innentől kezdve minden ítéleted, véleményed teljesen észrevétlenül irányítva van. Mindez egészen addig automatikusan vezéreli a gondolataidat, érzelmeidet és mozzanataidat, amíg rá nem ébredsz irányított robotpilóta üzemmódodra és saját magad nem vágod el a téged bábként mozgató köldökzsinórokat.
Valami megmozdult ez ügyben a világban. Egyre többekben tudatosul mindez. Látszólag ugyan nem történik semmi, ugyanakkor a szavazófülkében mégis más lesz az eredmény, mint ami a birka népbe táplált programban van…

Az irányító hatalom pontosan úgy gyengül, ahogy a félelem fegyelme omlik össze benned. Ki vagy a félelmeid nélkül? Ki vagy, a rád erőltetett, beléd táplált rabszolgaprogramjaid nélkül?” –  Jakab István




Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük