A Nap a Szűzbe lépett- a bizonytalanság időszaka

2019. 08. 23-án, 12:02 perckor lépett be a Szűz jegyébe Budapestről szemlélve.

Ilyenkor érezzük azt, hogy a nyár végéhez közeledünk, iskolára készülünk, rendezzük -jó esetben – az elintézetlen dolgainkat. A lakás és ház felújításának is ez az időszaka, festés, tapétázás, fölösleges tárgyak eltávolítása, befőzés. Az időszak alatt a Merkúr uralkodik, ami a kapcsolat és a gondolkodás bolygó-hasonlata. Mivel a fenti időpillanatban a Merkúr az Oroszlán jegyében lemaradt, sütkérezhetünk még egy kicsit az égitest nap  melegében. 

 

Az időjárás hasonlatait is megtalálhatjuk a bolygóállások pillanatfelvételében.

 

A Nap együttáll a Mars és a Vénusz szoros kapcsolatával, ami kissé megnehezítheti döntéseinket, világos látásunk elhomályosodhat. A döntésképtelenséget is átélhetjük. A Mars az akarat, elindulás, érdekérvényesítés harcias hasonlata. A Vénusz a helyzetek békés megoldásának a híve, a harmónia, öröm a lényege. Nem tudhatjuk, hogy az adott helyzetben visszautasítsunk-e valamit, vagy fogadjuk el. Vágyaink, örömérzetünk ellen ne döntsünk!

 

Ideje van a változásnak, változtatásnak, ami gyermekkori álmainkat célozza megvalósítani. A Szűz egy változó, de bizonytalan asztrológiai jegy, ezért belső megérzéseinkre hallgassunk döntéseink alatt. A logikus és megszokott választás nem mindig jó. A választás legyen az álmaink szerint, a megvalósítás legyen reális és fokozatos. Az időszak bolygója, a Merkúr egy szép megvalósítást segítő kapcsolatban van a szerencse és tágulás, növekedés bolygójával, ami a Jupiter. Itt az idő az elhatározás elindításához! Célirányos, fokozatos, erőpróbáló feladatok mindig örömteli célokra irányuljon! Nem akarásnak, egyébként is nyögés a vége. 🙂 Ne problémázzunk azon, ha senki sem teszi a környezetünkben, kilógunk a sorból, megjegyzéseket tesznek ránk a célunk miatt! Az újítókat, feltalálókat mindig ütődöttnek nézték, amíg nem értek el megfogható sikereket.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük