Nap belép a Skorpió jegybe

2023. 10. 23-án, 18 óra 21 perckor a Nap Skorpió jegybe lép.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a mostani idők (időminőség) alapja a Plútó által jelzett mély, gyökeres változások, ami a létezésünk szerkezetét, rendszerét változtatja meg, a mi aktív segítségünkkel.

Ez megváltoztatja egész életünk vázát, keretét, szabályait, emberek egymás közötti viszonyait. Sokan Vízöntőkorszak legerősebb változásának mondják, melynek lényege a KÖZPONTI VEZETÉS (hegemon)  DIKTÁLTA alá-fölé rendeltségű gondolkodás, viselkedés átalakulása MELLÉRENDELT, EGYENRANGÚ gondolkodássá, viselkedéssé. Ezt a mostani kínai csúcsvezető nyertes-nyertes versenykimenetelben határozta meg. Biztosan tanult ősei taoista felfogásából a jelenlegi kínai császár.

A mostani Skorpió-időszak egy hónapja alatt uralkodó állapot az alvilág istenéhez hasonlatos, ami az ERŐSZAK, HATALOM. ELNYOMÁS, BEFOLYÁSOLÁS.  Ezt kell megtapasztalnia a mai embernek. Ezek most vadul fognak kiáramolni az emberi tömegek lelkéből. Ez az a mélypont, amit meg kell figyelni és megbékélést, kiegyezést kell találni, terjeszteni az élet megőrzése érdekében.

Segítségünkre lesz ebben a folyamatban a Nap és a Szaturnusz között lévő harmonikus kapcsolat, ami megfontoltságot, féket tesz az alvilági indulatok kitörése elé. Ez a kuktafazék szelepjéhez hasonlatos érzelmi ki-kiáramlás. A világ eseményeiben és az egyéni érzelmi életben is ilyen kiáramlások várhatóak. Fontos téma lesz az anyagi világ, az élővilág megóvása, megőrzése. A földi jegyben álló Szűz Vénusz az értelmet, a Bika jegyben álló Jupiter a megőrzés vágyát hozza felszínre az emberek lelkében.

ÚJÍTÁSOK, ZSENIÁLIS ÖTLETEK EZREI ÁRAMLANAK MAJD KI AZ EMBEREK LELKÉBŐL, ELMÉJÉBŐL.

A Szűz Vénusz (formavilág) feladata még a szelektálás az életre káros és az életre hasznos ötletek között.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük