A Nap a Skorpió jegybe lép

2018.10. 23.-án, 13 óra 23 perckor a Nap asztrológiai hasonlata belép a Skorpió jegyébe.

Az asztrológiai ábrán lévő bolygó-hasonlatok többsége a keleti öldalon áll, ami azt jelenti, hogy ezalatt az egy hónap alatt a saját erőinkre, saját képességeinkre, saját tapasztalatinkra támaszkodjunk bármilyen feladat megoldásában.

Nemcsak a Nap, hanem az élet célját, hivatásunkat mutató tizedik ház csúcsa is a Skorpió jegyben áll. Ezalatt az idő alatt a Skorpió jegy mutatta sajátosságainkat hívjuk elő magunkból, használjuk fel elsősorban.

Ezek: a szenvedélyesség, gőzmozdonyhoz hasonlatos erő és elszántság, kitartás. Legyünk „fix-pontok” szeretteink, barátaink számára!

Ideje van a számunkra káros, fölösleges dolgok elengedésének! A Nap- Uránusz szembenállás mutatta helyzet miatt a tárgyakhoz, emberekhez, helyzetekhez, munkahelyekhez való ragaszkodás megerősödhet a Bika, Skorpió, Oroszlán jegyhez tartozó emberek esetében, mert ezek fix-jegyek.

Ideje van a változtatásnak is! Különösen a kapcsolatokat nehezen létesítő emberek kezdjenek kinyílni a világ felé. Ezek a kapcsolatok egy része legyen mély, bensőséges! Ha sok felszínes kapcsolatunk van, szelektáljunk közöttük! Ne legyen problémánk abból, ha bárki megsértődik! A Merkúr – Mars között feszülő állás egyébként is hajlamosít minket a konfrontációra. Ha tudatosan konfrontálódunk, melynek oka van, helyesen cselekszünk. Minden számunkra hosszútávon káros kapcsolatból lépjünk ki! Hallgassunk a megérzéseinkre!

Mindenkinek sikeres, boldog megszabadulást és változtatást Kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük