A fény születése – a Nap a Bak jegybe lép

A téli napforduló eleve a fény győzelme a sötétség felett. Ekkor fordul át a Nap a legsötétebb, legmélyebb ponton, és innentől emelkedőben van. Ez azt szimbolizálja, hogy vannak sötétebb, nehezebb, rosszabb időszakok életünkben, de mindig van belőle kivezető út. 

 

2020. 12. 21. 11:03 Budapest a Nap belép a Bak jegybe. Szimbóluma a hihetetlen szívóssággal, csökönyös kitartással a csúcsra hágó magányos állat, a bak. A Bak ember is kitartó, tervező, előre kialakítja önmagában a céljához vezető összes lépcsőt, amihez sok erőt és befektetett energiát ad. A spontán élet nem az ő stílusa.

A Bak jegy uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami a szűkítés, erőkoncentráció bolygó-hasonlata. Földies jegy, a vetés, a vetőmag istene, a könyörtelen idő jelképének tekintették. Hozzá rendelődik a félelem érzése is. A görög megfelelője Kronosz, akinek azt jósolták, hogy egyik fia fogja megfosztani a trónjától. Ezért valamennyi gyermekét alighogy megszülettek sorjában lenyelte, így akarván elkerülni a jóslat beteljesülését. 

A Nap Bak jegybe való belépésének pillanatában a keleti égbolton a Halak jegy van felkelőben, ami a pillanat Aszcendense. Ez megmutatja az előttünk lévő egy hónap alapszínét és hangulatát. Az időpontra készített horoszkóp (belenézni az Órába) első házában álló Halak Neptunusz a globális világban eluralkodó zavarodottságot, káoszt jelzi. Ez vonatkozik a világméretű helyzet kezelésére, az oltóanyagok körüli problémákra. Az egyes emberek ezt az időszakot jól felhasználhatják a különleges érzékelések kifejlesztésére, a „sorok közötti olvasásra”.

A Bak Nap együtt áll a Bak Merkúrral, ami a médiák vezetők általi szoros befolyását mutatja. Ez a befolyásolás a hónap során egyre erősödni fog. A Plútó és Mars közötti gátló fényszög a hatalommal rendelkezők  részéről várható erőszakos cselekedetek vágyát mutatja, ami gátolva van.

2020. 12. 21. 21: 06-kor a Jupiter és a Szaturnusz pontos együttállásban lesz. A növekedés és a szűkülés bolygói állnak majd együtt, ami hatalmas feszültséget kelt az emberekben. A meglévő általános zavart és káoszt rendvédelmi eszközökkel leplezik. A Vírus elleni harc elirányítja a figyelmet a valódi globális problémákról, küzdelmekről. A Bak Nap ideje alatt 2020. 12. 21- 2021. 01. 19. 21: 40 nem várható komoly rendbontás, de a Nap Vízöntőbe lépése után elkezdődik.

Elkezdődik az EGYÉVES SZAKASZ az innováció, újítások, találmányok ideje a Jupiter Vízöntőben való tartózkodása alatt.

Elkezdődik a HÁROMÉVES SZAKASZ a társadalmi változások, egyenlőségi mozgalmak szerveződésével, azok erősödésével a Szaturnusz Vízöntőben vonulva.

Elkezdődik 2023- 24-ben a HÚSZÉVES SZAKASZ a Vízöntő Plútó ideje alatt. Ekkor megtörténik a tudomány alapjainak a megingása, új alapok lefektetése. Ez a tudományos PARADIGMAVÁLTÁS. Alapvetően alakítja majd át az élethez való viszonyunkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük