Elkezdődik

2021. 01. 06-án 23:27-kor budapesti idő szerint, a Mars, ami eddig uralomban volt a Kos jegyben átlép a Bikába. Itt nem érzi jól magát, mert a kiáradóan tüzes alaptermészete a békét szerető vénuszi jegyben erejét veszti.

Az emberek rossz közérzete a „Helyzet” miatt egyre fokozódik.

Komoly változások, amit a Vízöntő Szaturnusz jelez, elindulnak a társadalmakban, méghozzá globális szinten.

A Szaturnusz a keretek, szervezetek szimbóluma, ezért szervezett társadalmi mozgalmak kezdenek gyorsiramban kialakulni. Már a Bak Szaturnusz idején elkezdődött a rákészülés. A bezárások miatt sok munkahely és vállalkozás ment tönkre, ezért a létbizonytalanság egyre nőtt.

Nagyon sok ember, tömegek érzik azt, hogy NINCS VESZTENIVALÓJUK. Ez az állapot a vezetők számára nagyon veszélyes, mert a tömegnek hatalmas ereje van.

Azokban az országokban kezdődik el kezdetben, ahol nem szoktak hozzá a diktátumokhoz, mert alapvetően igazi demokrácia van (Svájc). Ausztria és Németország is csatlakozik hozzá. Németországban a hatóság erősen fog fellépni (Mars ország). A mozgalom a Merkúr (mozgás) és Jupiter (kiterjedés) együttállásával lesz élő, ami január 11. lesz, és „Polgári engedetlenség” megtételével kinyitnak a boltok és vendéglátó helyek a tiltások ellenére.

 

Ekkor a korlátokat, kereteket is kifejező a Szaturnusz egzakt gátlásba (90 fokos fényszög)  kerül a Mars bolygóval!

 

„A mozgalmat országszerte videókonferenciákon keresztül szervezik és egyeztetik. Számos híres és ismert jogász és ügyvéd is csatlakozott, pro bono a mozgalomhoz, mert állampolgári kötelességüknek érzik kiállni honfitársaik mellett és az országukért, a jogállamiságukért.”
„WIR MACHEN AUF”!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük