Egy korszak vége – végjáték

2020. november 12.-én 21:59 Bp. A Jupiter bolygó pontosan együttáll a Plútó bolygóval a Bak jegyben.

Jupiter hasonlata: Kiterjedés, növekedés. igazságosság. A Bak jegyben állva, az ezekre való figyelem és koncentráció fontossága.

Plútó hasonlata: alvilági erő, hatalom, belső fejlődés. Bak jegyben állva, ezekre való figyelem, erőkoncentráció.

Ez az állás a hatalmi koncentráció erejére, annak növekedésére hívja fel a figyelmünket. Meddig lehet ezt növelni?

Hatalmi ágak a valóságban: – állam, mint olyan, – jogállamiság, – média, médiumok (tv, rádió, írott és elektronikus sajtó, közösségi portálok stb.), – fegyveres erők, katonaság, Bankügyletek, Pénz, mint fegyver, -vallás és ideológiák.

Hogyan működnek a világunkban a hatalmi ágak?

A Jupiter és Plútó együttállásának időpontjában a Nap, amely a vezetőket is szimbolizálja egy megengedő kapcsolatban van az együttállással, ami azt jelenti, hogy a vezetőknek KORLÁTLAN HATALMA van a vezetettek felett. Ez világviszonylatban létezik, ami azt jelenti, hogy szinte bármit megtehetnek!!!

 

Kényszerintézkedések várhatók, amik kiváltják a tömegek haragját.

 

„A kényszerintézkedések különösen a személyes szabadságot, a mozgási szabadságot, a házijogot, tulajdoni vagy más vagyoni jogokat korlátozzák. A kényszerintézkedéseket akár fizikai erővel is ki lehet kényszeríteni, ezért az államhatalom gyakorlásának legkeményebb megnyilvánulásai közé tartoznak.”(Büntetőeljárási jog – Király Tibor, Osiris Kiadó, Bp. 2003.)

 

A vezetettek számára marad az egymás teljes elfogadása (Jupiter) és tömegbe (Plútó)  tömörülése.

„Az egységben az erő” alkalmazása.

 

A Szaturnusz, amely a törvény és a rend, határok bolygó-hasonlata még a helyén, a Bak jegyben áll, de közeledik a Vízöntő jegyhez, ami december 17-én 6 óra 24 perckor érkezik el. 

A Jupiter, ami a növekedés, igazságosság szimbóluma  december 19.-én 14:24-kor  lép a Vízöntő jegybe.  Teljes együttállásban lesz a Szaturnusszal, mellyel kezdetét veszi a Vízöntő korszakba való lassú belépés.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük