Az események fokozódnak, sűrűsödnek. Telihold és előtte

2020. 03. 08-án 13:37 perckor a Nap utolérte a Neptunusz bolygót és teljes mértékben együttáll vele. Az EGYÜTTÁLLÁSOK A LEGERŐSEBB ASZTROLÓGIAI JELZÉSEK!

Mivel a Neptunusz lassú, isteni szintű hasonlat bolygója, ezért egy évben csak egyszer fordul elő. Idén ráadásul a saját jegyében a Halakban történik meg. Ez az időpont alkalmas világméretű meditáció végzésére, aminek hatása sokszorozódik a többi csoportos meditációhoz képest. A Neptunusz a megváltozott tudatállapot szimbóluma, amelynek lehet jótékony és káros oldala. A jótékony oldala: az ima, meditáció egy jobb életért. A kártékony oldala: az elveszettség érzete, zűrzavar, káosz, áldozatlét. Mivel a tudatosságot, fényt szimbolizáló Nappal áll együtt, ezért tudatosan nézhetünk rá az egyéni és a világ életére, események láncolatára.

 

Nagyon fontos, hogy az együttállások egy erős Bak jegyben való bolygó-halmozódás ideje alatt történik, amelynek jelentése: összehúzódás, szigorúság, keretbe zárás, minden tágulás megállítása. Ez mind egy meghatározott átalakulás fontossága érdekében történik.

 

Ebben az időpontban a tranzit-állás egy másik együttállást is mutat. Ez a Bika jegyében lévő Vénusz és az Uránusz együttállása. A Vénusz nagyon erős ebben a pillanatban, mert uralomban áll a Bika jegyében. A Bika jegye az anyagról és az anyagiakról szól. Az Uránusz váratlan szellemi változást mutat. Pénzpiaci változások kezdődhetnek el! Ez gondolati, szellemi szinten történik, sok-sok vitával, elemzéssel. Az együttállás egy harmonikus fényszög-kapcsolatban van a majdnem teliholddal, ezért érzelmek kiáradása is várható. Ez családi szinten is lezajlódhat. A pénzkezelés hogyanja, az erőforrások, tehetségek felhasználása központi kérdéssé válhat. Milyen tartalékokat képezzünk? Váltsak-e munkahelyet?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük