A Nap belép a Rák jegybe

2022.06.21-én, 11:14-kor a Nap a Rák jegyébe lépve évszakot vált.

A Rák jegy jellemzője, hogy a Hold uralma alatt áll. Befogadó, női, érzelmi jegy. Erős, indító (kardinális), változó hangulati tulajdonságú. 

A belépés pillanatában a keleti égbolton a Szűz jegy van felkelőben, ami az egy hónapos időszak alapja. A Rák jegy érzelmi jellemzőit kissé átfesti a Szűz jegy értelem-központúsága, ezért kevésbé lesz az időszak ÉRZELMI-ÁRADÁSOS. Megfontolt, részletező időszakot élhetünk át, melyben kialakíthatjuk saját jövőbeli elképzeléseinket.

Az időszak alapábrájában Négy bolygó-hasonlat is uralomban áll.

Merkúr az Ikrekben állva növeli az információ és kapcsolat iránti igényünket. A Vénusz a Bika jegyben lévén figyelmünket az anyagiakra, saját tehetségünkre és értékeinkre tereli.

A Mars a Kos jegyben állva, saját érdekeink megvédésére és annak kiharcolásának fontosságára figyelmeztet. Mivel a növekedés, tágulás hasonlata, a Jupiter is a Kos jegyben áll, ezért növekszik az igény bennünk az önvédelem iránt.

Végül a Sorsbolygó, a Szaturnusz is uralomban áll, még ha látszólag visszafelé is halad a földről nézve.

A visszafelé haladás azt mutatja nekünk, hogy újra számba kell vennünk régi tetteinket, a velünk történteket és a kedvezőtlen eredmények esetén gyökeresen változtassuk azt meg. Itt az ideje a változásnak, mert a Vízöntő Szaturnusz a változásokat sürgeti. Innovatív gondolatok, találmányok, szokatlan megvalósítások ideje érkezett el.

EZ A BOLYGÓ A SORUNK IRÁNTI FIGYELEMRE INT MINKET. Figyeljünk a sorsunk alakulására! TEGYÜNK MEG MINDENT A JÓ SORSUNK ÉRDEKÉBEN!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük