A Nap a Kos jegyébe lép

2024. 03. 020-án, 4 óra 7 perckor a Kos jegyébe lépünk, ami az asztrológiai újév kezdete.

Az idei új év kezdeti állásai meghatározzák az év nagy részét. Olyan lehetőségeket mutatnak meg számunkra, amit érdemes felhasználni az életünk során. Ezek nem fátumok, csak irányok, állapotok, amivel érdemes számolnunk.

A fagy sem véletlenül van most ebben a régióban. Az időpont pillanatában a felkelő jegy a mindent felborító, hideg hatású szellemi jegy, A VÍZÖNTŐ. Az elkövetkező legalább három hónapban ez a jegy minősége  lesz az uralkodó, amely áthatja majd életünk minden részét.

A Vízöntő fix jegy, kissé merev, szereti a biztonságot, mert uralkodó bolygója a Szaturnusz, mely az összehúzódás, koncentráció a törvény hasonlata. A Vízöntő kiegészítő bolygója az Uránusz, aki minden pillanatban az újat, a másságot a törvények felrobbantását kívánja.

A két ellentétes erő feszültséget gerjeszt. Ez nem érzelmi, hanem szellemi és gondolati feszültség. Ilyen alaphangulata lesz az elkövetkező három hónapnak.

Mivel szinte az összes bolygóhasonlat a nem látható, éjszakai oldalon áll, ezért ez a feszültség inkább belül, a tudattalanban fog megjelenni.

SZABADSÁG ÉS TÖRVÉNYESSÉG, JÁRT ÚT ÉS JÁRATLAN ÚT ellentétei között élhetünk az elkövetkező hónapokban.

A Kos jegy tüzet ad egy hónapig a megfelelő célok eléréséhez, amelynek kitűzését most ÉRDEMES A BELSŐ HANGUNK ÁLTAL MONDOTT ÖRÖMTELI MEGÉRZÉSEINKRE ALAPOZNI.

A mély gyökeres változtatásnak van most az ideje, mikor minden szenvedést okozó dolgot elhagyunk, kipucolunk önmagunkból. Ennek felismerésére volt hivatott az elmúlt Halak időszak, de soha nem késő ezt megtenni.

A tudatosságot jelentő Nap és a lelki életünket, befogadó részünket szimbolizáló Hold most harmóniában állnak egymással, mind a kettő Tűz jegyben, ezért a valódi kezdetnek jött el az ideje.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük