Mikulásnapra

Ez a mikulás nap, amit a vallásos emberek Szent Miklós ünnepének hívnak, vegyes asztrológiai állást hoznak ajándékba. Az idei Advent és Karácsony embert próbáló időszak lesz, ami bevezetője a jövő évben is folytatódó mély változásoknak. „Jaj lesz a rossz hírt hozónak”, de az idei év végének és a jövő évnek a lényege: AZ IGAZSÁG MEGTAPASZTALÁSA.

2020.12.06-án érdekes asztrológiai állások lesznek. Egy úgynevezett fényszögsorozat, ami egy megengedő, egy gátló és egy tanító kapcsolatot mutató jelenség a női Vénusz, a befogadó női Hold és a tüzes férfias Mars között. A Mars a Kos jegyben uralomban áll, ezért ebben a kapcsolatrendszerben ő a vezér. A Skorpió tüzes jegyében a Vénusz nem érzi jó magát, mert a jegy lényege a szélsőségesség. A harmóniát és egyensúlyt szerető Vénuszt ebben a jegyben csak akkor ÉLJÜK MEG JÓL, HA A LELKÜNK MÉLYÉRE HATOLUNK ÉS OTT TEREMTÜNK HARMÓNIÁT.

A másik égitest-hasonlat a befogadó Hold, A NÉP, aki az Oroszlán tüzes jegyében áll és szintén nem érzi jól magát benne, mert a vizes Hold lényege az érzelmek és a nem tudatos részünk. Az Oroszlán jegy a tudatos jelenlét szimbóluma.

A fényszögsorozat lényege: a nép nem akarja látni a mélyben meghúzódó igazságot, ami belső béke és harmónia után, a külvilágban is BÉKÉT teremt.

A vezetőket szimbolizáló Nap a mérgezést, a zavart és káoszt mutató Neptunusszal áll nagyon gátolt kapcsolatban. A Neptunusz legjobb megélése az olyan egység, melyben szeretetközösség van. A vezetők érdeke a zavarkeltés annak érdekében, hogy a nép ne egyesüljön. A népek egyesülése lehetetlenné teszi a hatalmat felettük, ezért nem céljuk a mélyben lévő igazság felfedezése.

Ez egy olyan nehezített állás, ami az öntudatra ébredés egyik vizsgája, mielőtt a Szaturnusz belép a forradalmi Vízöntő jegybe.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük