Kell a pánik! – vagy mégsem?

A Szaturnusz és Mars együttállásából látható világméretű feszültség és készenlét. Nagyon erős feszültség ez! Olyan, mint a katonai vigyázzállás, mikor figyelmünk összpontosul, ugrásra készen állunk.  Az ördögien zseniális pánikkeltés elérte a célját.

A pániknak mindig a tudatos látást szűkítő hatása van, mikor csak a veszélyre vagyunk képesek figyelni. Ismétlődően jönnek elő bennünk a veszély képei, amikre a médiumokban még rá is erősítenek. Figyeljük magunkat ilyenkor és próbáljunk meg lazítani!

Hamarosan a csúcspontjára ér ez az állapot, ami hatalmas gazdasági, pénzügyi, társadalmi változásokat okoz. Kitűnő alkalom ez a spekulánsok nyerészkedésének, világhatalmi átrendeződésnek. Az USA és az Európai Unió látszik vesztesnek ebben a küzdelemben. Ez attól függ, hogy miként kezelik a várható nehézségeket. Szaturnusz a  Bak jegyében való tartózkodása 2017. dec. 20-tól 2020. március 22-ig megmutatta az országok és egyéni emberek felkészültségét a változásokra.

Ez a felkészültség az egyén és országok önismeretéről, saját tehetségeinek tudásáról, és a krízisekkel szembeni megküzdésről szól. A vírus is csak az immungyenge embereket betegíti meg végzetesen.

A fegyelmező Szaturnusz visszalép a Vízöntőből a Bak jegyébe július elsején, amikor elő kell készíteni a gazdaság újraindítását, ezért minden erőforrást koncentrálni, mozgósítani kell. Ekkor a Plútó és Jupiter újra együttáll, ami egy tömeghatás kiterjedésének szimbóluma. Milyen tömeg vagy alvilági ösztönök kerülnek a felszínre és növekednek? Ez függ az ország és világ együttes állapotától. A szervezett bűnözés és más alvilági ösztönök romboló hatásától, egészen az együttes szeretet-meditációkon át minden lehetséges.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük