A változások idejét éljük

 

2021. 08. 19-én nagyon érdekes asztrológiai állások kezdődnek, amik végig mennek a szeptember hónapban.

19-én a délelőtt folyamán egyenlő háromszöget formázó alakzat volt a Hold, a Mars és Merkúr együttállás, az Uránusz égitestek között.

A kiteljesedő Merkúr-Mars együttállás a Szűz jegyben heves szellemi, intellektuális harcokat jelenthet. Rossz esetben veszekedések adódhatnak a szabadság és változások érdekében. Ez a harc az anyaszerű nők, a köznép részéről indulhat el.

Célja: a férfi dominanciájú világ átalakítása.

 

A 20-án éjjeli két órakor a Hold a Plútóval áll együtt, ami erőt ad a világ ilyen irányú átalakításához. Ezek az állások átmenetiek, de a nőkben felhalmozott ilyen feszültség most tetőzik, betelik a pohár.

MÁR A GYŐZTES TÁLIB VEZÉR IS KEDVEZMÉNYEKET KÍNÁL A NŐK SZÁMÁRA

Augusztus 20-án a Nap és a Jupiter között egy pontos szembenállás (180 fok) lesz. A mindent uralni kívánó Oroszlán Nap (mindenkori vezetők)  nem kívánja megadni a szükséges változtatásokat (Uránusz).

Ebből erkölcsi és jogi problémák, ellenállások, felháborodások várhatóak.

 

Jó megélése a fenti állásoknak a szükséges változások átbeszélése. A női oldal energiáinak az erősítése még a férfiak körében is. Ez azt jelenti, hogy

 

FIGYELJÜNK AZ ÉLETBEN A JELEKRE, JELENSÉGEKRE!

FOGADJUK BE MAGUNKBA A JELEKET!

TANULJUK MEG AZOKAT ÉRTELMEZNI!

CSELEKEDJÜNK A SZÁMUNKRA IS JÓ ÉS ÉPÍTŐ IRÁNYBA!

Ezek olyan ösztönös, zsigeri érzések, amiket a testünk is jelez. Például: gyomor és bél szorulás, fejfájás, összehúzó görcsök. Kitágulás érzés, szív megnyílása, melegségérzés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük