A Nap belép a Vízöntő jegyébe

2022. 01. 20-án 3 óra 40 perckor – Budapestről szemlélve – a Nap belép a Vízöntő jegyébe.

A Vízöntő fix és levegős jegy. Makacs természetű, mint egy buldog, ha a szellemi természetű dolgok megváltoztatását elkezdi terjeszteni. Jelenleg uralkodó bolygója, a Szaturnusz is a Vízöntő jegyben áll, ezért az általános időminőség (minek van ideje) erősen változtató, változó tulajdonságú. Ő a forradalmak jegye is, ami főleg szellemi, gondolkodásbeli változásokért felelős. A hónap végéig a mozgás, kommunikáció bolygója, a Merkúr is a Vízöntő jegyben áll, majd visszalép a Bakba, ahol szigorodik, mértékletessé válik.

A Nap Vízöntőbe való belépésének pillanatában a keleti égbolton a Nyilas jegy van felkelőben, ami az időszak Aszcendense, alaptulajdonsága. Életünk minden részében a NÖVEKEDÉS lesz tapasztalható. Nagyon fontos az, hogy mire gondolunk, hogyan érzünk, mit teszünk, mert annak hatása is növekedni fog az elkövetkező egy hónap alatt. Különösen az érzelmek ereje növekedik meg, mert ura, a Halak Jupiter érzelmi természetű.

Legjobb megélése ennek az asztrológiai állásnak az emberek, állatok védelme.

Tovább folytatódnak a forradalmi változások, ami RENDSZERSZINTŰ ÁTALAKULÁSOKAT jelent.

Az élet minden területén szerkezeti átalakulások folynak.

Változik az emberek értékrendje, az anyaghoz, pénzhez való viszonya. Erkölcsi változások is folyamatban vannak. Sorra felfedeződnek, lelepleződnek a háttérben megbújó mozgató erők. A számított érték, a felszálló holdcsomópont visszalépett a földies Bika jegyébe a tegnapi napon. A felszálló holdcsomópont a felépítendő jövőre vonatkozik.

Ha emberiség szinten nézzük a Bika jegyben állását, akkor földünk, mint élő organizmus jövőjét kell globális szinten átalakítanunk. Nem zsákmányolhatjuk ki földünk kincseit, erőforrásait, természeti értékeit.

Értékrend átalakulás van most folyamatban. Elindult egy olyan folyamat, ami visszafordíthatatlan. Ez főleg a közgondolkodásban hoz alapvető változásokat. 2023 júliusáig nagy változások várhatóak a földhöz, mint élő bolygóhoz való viszonyulásunkban.

Az elkövetkező egy hónap alatt azt kell eldöntenünk miben legyen NÖVEKEDÉS. Életünkben mely értékek kerüljenek előtérbe. Komoly értékválság van a világban, ami az egyes emberek életében is megjelenik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük