A Nap Bak jegybe lép

2021. 12. 21-én 16 óra 59 perckor a Nap belép a Bak jegybe. Az idő pillanatában a keleti égbolton a Rák jegy van felkelőben, ami a további egy hónap Aszcendense. A Rák jegy ellentéte a Bak jegynek, ezért az

idő minőségében alapot adó, családias, elfogadó szeretet melegsége szembe kerül a Bak jegy anyagias, rendszerező, céltudatos jellemzőjével.

A szembenállások jó megélése a mindennapokban a két minőség egyensúlyba hozása. Legyünk céltudatosak, de figyeljünk az elfogadó, befogadó melegségre is.

A Bak jegy azért ilyen tulajdonságú, mert a természeti környezet hideg, kopár,  minden energiára szükség van a túlélésre. Az asztrológiai jegyek mindig a természet tulajdonságát tükrözik. Kevés köze van a valódi csillagászati tényekhez.

A Hold is, amely a Rák Aszcendens égitest-hasonlata szintén a Rák jegyben tartózkodik, ezért hajlamosak lehetünk a családi melegség elérésének céljából az földies, anyagias dolgokat háttérbe szorítanunk. Ne tegyük! Tartsunk meg az egyensúlyt a két fontos életminőség között.

Minden asztrológiai jegyet és bolygót egyformán fontos elfogadnunk magunkban. A MÉRTÉK BETARTÁSA, EDDIG ÉS NE TOVÁBB A BAK JEGY ÉS A SZATURNUSZ BOLYGÓ ÜZENETE.

Az elkövetkező egy hónap alatt fontos feladat lesz a kapcsolataink, érzelmeink mélyén lévő, nem tudatos tartalmak felszínre hozása, még akkor is, ha szakadás következik be a kapcsolatban. A mostani asztrológiai állás segíti az érzelmi tisztulásokat. (Vénusz-Plútó együttállás) Ez sokban hozzájárul a belső békénk megteremtéséhez.

A külvilágban lévő, jogi, társadalompolitikai szerkezeti változások érzelmi, tudati kibillentséget okoznak. Ezek belső nyomása mindenképpen előhozza az elfojtott érzelmeket.

Forr a világ, a belső gőz kieresztődik. A járványügyi intézkedések megmutatják az egyes emberek, vezetők és a világ irányítóinak valódi természetét. Ezt hívják, MEGNYILVÁNULTNAK, APOKALIPSZISNEK.

A vezetők elbizonytalanodnak, ami előhozza az agressziót. A Szaturnusz Vízöntőbeli állása segíti az emberek egymásra találását, (érdekeik megvédésére) szervezetekbe való tömörülését.

Az örökösen változó, bizonytalan lét segíti a gondolkodásunk átformálódását. A mostani Merkúr-Uránusz kedvező fényszög megmutatja, hogy több oldalról érdemes a jelenségeket figyelni. Más oldalakról meglátni a valóságot.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük