Asztrológiai újév kezdete- a Nap a Kos jegybe lép

2022. 03. 20.-án 16 óra 34 percben a Nap belép a Kos jegybe. Az asztrológiai újév kezdetét mutatja a Kos jele, amelyet a kitörő forrásvíz is szimbolizál. Az életenergia kitörését, a magból való élet nagy erejű kiáramlását mutatja a képen látható szimbólum. A mag héját áttöri ez a hatalmas energia.

A tüzes Mars energiája ösztönszerűen tör elő a Kos jegyben született embereknél, ha bármi gátlást érzékelnek, útjukba kerül valami, vagy valaki. Ilyenkor indulat keletkezik bennük, szinte széttörnék az akadályokat. Ha felveszik a társadalomban elvárt viselkedéseket, akkor a gátlás és az indulat ellentétes energiája fejfájásban nyilvánulhat meg.

ASZTROLÓGIAI HAGYOMÁNY SZERINT A KOS JEGYBE LÉPÉS IDŐPILLANATÁBAN, HA A KELETEN FELKELŐ CSILLAGJEGY (Aszcendens) VÁLTOZÓ JEGYBEN ÁLL, AKKOR FÉLÉVIG LESZ ÉRVÉNYES AZ IDŐPONTRA FELÁLLÍTOTT KÉPLET ÁLTALI TENDENCIÁK.

Az időpont Aszcendense Szűz, vagyis fél évig az alap a racionális életvitel, a beosztás, felosztás, részekre szedő figyelem és cselekvés. „Az ördög a részletekben lakozik.” Ez egy alapelve a Szűz jegynek.

A Szűz Aszcendens uralkodó bolygójának, a Merkúrnak kitüntetett szerepe lesz a félév alatt, mert a külvilág (deszcendens) és a minket kiegészítő társ életterületén található. A mindent növelő és tágító Jupiterrel együttáll a Merkúr a Halak jegyében.

A világban és egyéni életben zavaros gondolkodás, cselekvésben a káosz lehet jellemző.

Sajnos, nagyon kevés ember képes jól megélni a Halak jegyét, ami a FELTÉTLEN SZERETET ÉS EGYSÉG szimbóluma. A zavar, a káosz, illúzióban élés, önmagunk kábítása, az ÁLDOZAT SZEREP a Halak rossz megélése. A Halak jegy jellemzőinek kiemelt jelentősége lesz az elkövetkező fél év alatt.

Nagyon fontos égi történet, hogy április 12-én a HALAK JEGYBEN EGYÜTTÁLL A JEGY KÉT URALKODÓ BOLYGÓJA A JUPITER ÉS A NEPTUNUSZ. Ez az állás az emberiség életében sorsokat mutat meg. Gyakorlatban jelenik meg azoknál az embereknél, akik sodródnak az árral, nem irányítójuk saját életüknek.

AZ AGRESSZOR- ÁLDOZAT- MEGMENTŐ JÁTSZMA (Oláhné Mednyánszki Krisztina) véresen komoly folyamata veszi kezdetét! EZ A SODRÓDÓ, SAJÁT EMBERI HATALMUKAT MÁSOKNAK ÁTADÓ EMBEREKNÉL LESZ IGAZ!

 

Vízöntőben álló Mars (akarat) feszült kapcsolatban áll a Vízöntő jegy transzcendens urával, az Uránusszal. Ezt erősíti a vele együttálló, természetével ellentétes Vénusz (harmónia) ugyanolyan feszült kapcsolata az Uránusszal. Mind a tettvágy, mind a harmóniára való törekvés változást sürget.

A tavaly háromszor, idén kétszer előforduló Uránusz Szaturnusz kvadrát hétköznapi szinten történő megjelenését hozza a fenti állás. Az Uránusz és Szaturnusz között lévő 90 fokos fényszög-kapcsolat egy globális szintű,

FÖLDI RENDSZERVÁLTOZÁST JELEZ!

A bolygók és kapcsolataik nem okoznak semmit, csak jelzik az idő minőségét, hogy minek van itt az ideje.

Lényegében, ugyanazok az energiák és azok kombinációi léteznek a bolygóknál, az egyéni embereknél, a közösségeknél és a természeti erőknél.

Mivel a harcias Mars és a formavilág, harmónia kifejezője, a Vénusz a Vízöntő szellemi jegyében áll, ezért a változás a fejben, gondolkodásban, ideológiákban kezdődik el. Tömegek kezdik el a szerveződést, ami a Szaturnusz ugyanebben, a Vízöntőbe lépése indított el 2020.március 22-én.

Most az indulás (Kos jegy), akarat (Mars), egyensúly (Vénusz) helyreállításának az ideje jött el.

2020 március végén a Mars-Jupiter-Plútó együttállás jelezte a FOGYASZTÓI TÁRSADALOM LASSÚ LEÉPÜLÉSÉT, amit a covid-járvány indított el. A mostani európai háború és arra adott reakciók tovább lendítik ezt a folyamatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük